Jānis Šmēdiņš uzskata, ka olimpiskajā ciematā ir daudz cilvēku un liels bardaks.

Šmēdiņš olimpiskajā ciematā jūtas kā vieglā režīma cietumā

Citi sporta veidi
2012. gada 25. jūlijā 20:39 2012. gada 25. jūlijā 20:39
 
Latvijas pludmales volejbolists Jānis Šmēdiņš Londonas olimpisko spēļu sportistu ciematā jūtas kā vieglā režīma cietumā, sportists pastāstīja intervijā Latvijas Televīzijai (LTV).

Šmēdiņš Olimpiādē spēlēs pārī ar Mārtiņu Pļaviņu, pirmo spēli aizvadot svētdien, 29.jūlijā.

"Olimpiskajā ciematā ir daudz cilvēku un liels bardaks," pastāstīja Šmēdiņš. "Tur ir pārāk daudz cilvēku, un man tā nepatīk - vēlētos mierīgi, bet tur ir kā vieglā režīma cietumā."

Salīdzinājumā ar olimpisko ciematu daudz apmierinātāki sportisti ir ar Olimpiādes kortiem.

"Korti ir ideālā stāvoklī, ar smagām smiltīm," teica sportistu treneris Aigars Birzulis. "Tīkls ir nedaudz citādāks nekā Pasaules kausos, bet perfekti novilkts. Ar laukuma kvalitāti esam apmierināti."

Pļaviņš piektdien būs Latvijas olimpiskās delegācijas karognesējs spēļu atklāšanas ceremonijā.

Pļaviņš un Šmēdiņš Londonas Olimpiādē būs izlikti ar 17.numuru un E apakšgrupas pirmās kārtas cīņā 29.jūlijā plkst.17.30 pēc Latvijas laika samēros spēkus ar vāciešiem Kaju Matisiku/Jonatanu Erdmanu, kuriem turnīrā ticis astotais numurs. Otro maču Latvijas duets aizvadīs 31.jūlijā plkst.16.30, kad pretiniekos būs ar 20.numuru izliktie Igors Ernandess un Hesuss Viljafans no Venecuēlas, bet E grupas trešajā mačā Pļaviņš/Šmēdiņš 2.augustā plkst.11 tiksies ar Ričardu Šuilu/Reineru Numerdoru no Nīderlandes, kuri Londonā būs izlikti ar 17.numuru.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri Londonas olimpiskajās spēlēs būs izlikti ar 16.numuru, D apakšgrupas pirmo cīņu aizvadīs jau turnīra pirmajā dienā 28.jūlijā, kad plkst.13, kad tiksies ar poļiem Gregoršu Fijaleku un Mariušu Prudelu, kuriem Londonā piešķirts devītais numurs. Otrā cīņa latviešiem paredzēta 30.jūlijā plkst.14, kad pretiniekos būs ar 21.numuru izliktie Grants Goldšmids/Frīdoms Čiva no Dienvidāfrikas Republikas (DĀR).

Savukārt D grupas pēdējo cīņu Samoilovs/Sorokins aizvadīs 1.augustā plkst.18.30, kad spēkosies ar amerikāņiem Džeikobu Gibu un Šonu Rozentālu, kuri izlikti ar ceturto numuru.

Pēc grupu turnīra izslēgšanas cīņām kvalificēsies 16 pāri - katras grupas spēcīgākās divas komandas un divi labākie pāri no tiem, kas paliks trešajā vietā, bet tiem piepulcēsies vēl divi trešajā vietā palikušie pāri, kuri savā starpā aizvadīs papildu izslēgšanas kārtu.

Kvalifikācijas sacensības pludmales volejbolā ilgs sešas dienas, bet kopumā "bīčisti" sacentīsies no 28.jūlija līdz pat 9.augustam.

LETA/Foto: Lita Krone/LETA


Citi šobrīd lasa

66 gadus vecais Dolfs Lundgrēns iziet sabiedrībā ar 27 gadus veco sievu un 22 gadus veco meitu
Nolēma apdzīt uzreiz trīs automašīnas: jaunākā informācija par traģisko avāriju uz Liepājas šosejas. FOTO; VIDEO 3
Divās dienās seši bojāgājušie: Liepājas šosejas posmam veiks ārkārtas drošības auditu 10
Pievienot komentāru