Iespējams, ka Tims Stapltons nākamajā sezonā pārcelsies uz KHL, kur pārstāvēs Minskas "Dinamo" vienību.

Minskas "Dinamo" ir panācis principiālu vienošanos ar amerikāņu uzbrucēju Timu Stapltonu

Sports
2012. gada 11. jūlijā 12:53 2012. gada 11. jūlijā 12:53
 
KHL klubs Minskas "Dinamo" ir panākusi principiālu vienošanos ar amerikāņu uzbrucēju Timu Stapltonu, kurš pagājušo sezonu aizvadīja NHL pārstāvot Vinipegas "Jets" vienību.

30 gadus vecais Stapltons pagājušo sezona aizvadīja NHL, kur Vinipegas "Jets" sastāvā 63 spēlēs guva 27 (11+16) punktus. Kopumā savas karejras laikā uzbrucējs NHL ir aizvadījis 118 spēles un savācis 37 (19+18) punktus.

Savukārt AHL līgā Stapltons ir nospēlējis 200 spēles, kurās ieguvis 177 (73+104) punktus.

Uzbrucējs ir arī pārstāvējis ASV valstsvienību un piedalījies 2011. gada pasaules čempionātā, kurš notika Slovākijā, kurā 7 spēlēs guva vienu punktu par rezulatīvu piespēli.

Stapltonam ir arī pieredze uz Eiropas laukumiem, jo aizvadījis divas sezonas Somijas hokeja līgas klubā Helsinku"Jokerit", kura sastāvā 135 spēlēs savāca 137(63+74) punktus un izcīnīja sudraba godalgas somu SM - līgā.

Hokeja kluba Minskas "Dinamo" sporta direktors Igors Matuškins: "mēs esam gandarīti, ka ir panākta vienošanās ar hokejistu, kuru gribējām redzēt sastāvā jau pagājušajā sezonā. Stepltonam piemīt lielisks ātrums un tehnika, kura ir kā radīta mūsu kluba ātrajam spēles stilam. Kā lielu plusu var uzskatīt spēlēšanu ne tikai NHL, bet arī Somijā, kur spēlētāju varēja iepazīt treneris Kari Heikila. Cerams, ka Tims Minskas "Dinamo" sastāvā parādīs savas labākās īpašības."

Tims Stapltons Vinipegas "Jets" sastāvā gūst uzvaras vārtus- video:

kasjauns.lv/Foto: AFP/LETA

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru