Holts atvaira 36 metienus, bet atkal zaudē „bullīšos”

Sports
2011. gada 13. novembrī 13:45 2011. gada 13. novembrī 13:45
 
Zaudējumu Vācijā notiekošā "Deutschland Cup" turnīra otrās kārtas spēlē sestdien piedzīvoja ASV hokeja izlase, kuras sastāvā laukumā devās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts.
Kriss Holts šosezon vēl ne reizi nav uzvarējis pēcspēles metienos, jo „dinamieši” vienīgo uzvaru „bullīšos” izcīnīja, stāvot vārtos Mārim Jučeram.

Aizvadītajā cīņā ASV izlase ar 2:3 (1:2, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienos piekāpās Šveicei, ciešot otro zaudējumu turnīrā.

Ieskaitot pēcspēles metienu sēriju, kurā Holts tika galā ar vienu no diviem pretinieku metieniem, vārtsargs spēja atvairīt 36 no 39 Šveices hokejistu veiktajiem raidījumiem.

Uzvarētājiem divus vārtus guva Damjēns Bruners, kurā kontā arī uzvaru nesošais pēcspēles metiens.

Kā ziņots, pirmajā turnīra spēlē, kad ASV izlase ar 0:2 piekāpās Slovākijas valstsvienībai, Holts laukumā nedevās.

Citās turnīra spēlēs Vācija, kas būs viena no Latvijas pretiniecēm nākamā gada pasaules čempionātā, ar 4:2 pieveica Šveices valstsvienību, bet vēlāk ar 3:6 piekāpās Slovākijai.

Pašlaik pirms pēdējās kārtas spēlēm Slovākijas kontā ir seši punkti, Vācijai ir trīs punkti, Šveices izlases kontā divi punkti, bet ASV hokejisti tikuši tikai pie viena punkta.

ASV izlases galvenais treneris "Deutschland Cup" turnīrā ir Dons Vadels, kura asistenti ir kādreizējie Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlētāji Kriss Čelioss un Bils Gerins.

ASV izlase "Deutschland Cup" šogad spēlē septīto reizi. 2003. un 2004.gadā amerikāņi triumfēja turnīrā, 2007. un 2009. gadā ieņēma otro vietu, bet 2005.gadā ASV komanda sacensības noslēdza trešajā pozīcijā.

Kā ziņots, Latvijas izlase sava jaunā galvenā trenera Teda Nolana vadībā pirmo oficiālo turnīru aizvadīs tikai februārī, kad komanda piedalīsies Eiropas Izaicinājuma kausa posmā Norvēģijā, kurā spēkosies ar vietējo valstsvienību, Dāniju un Franciju.

LETA/Foto: Lita Krone/LETA

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Vai zinātnieki beidzot atrisinājuši Ēģiptes piramīdu rašanās noslēpumu? Veikts jauns atklājums
Šēras draugi lūdz pārtraukt aizrauties ar plastikas operācijām, lai līdzās draugam izskatītos jauna
Pievienot komentāru