Jūliuss Šuplers: Kriss Holts spēlēja ļoti labi

Sports
2010. gada 29. septembrī 22:42 2010. gada 29. septembrī 22:42
 
"Puiši izpildīja spēles plānu un visus uzstādījumus," pēc KHL spēles ar Kazahstānas komandu Astanas "Baris" preses konferencē izteicās LaRīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers.

Kā ziņots, aizvadītajā mačā "Dinamo" komanda ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) uzvarēja "Baris", pārtraucot trīs zaudējumu sēriju.

"Esmu ļoti priecīgs par šo uzvaru. Puiši izpildīja spēles uzdevumu un uzstādījumus. Viņi spēlēja ļoti labi un visi ievēroja disciplīnu," uzsvēra Šuplers. "Vienus vārtus pretuzbrukumā ielaidām, tomēr nešaubījos par panākumu. Mūsu vārtsargs Kriss Holts spēlēja ļoti labi."

"Mēs esam pelnījuši šo uzvaru. Spēle izvērtās interesanta," teica "Dinamo" galvenais treneris. "Pēc vairākiem zaudējumiem šī uzvara bija nepieciešama kā svaigs gaiss. Mēs bijām labi noskaņojušies un nospēlējām maču ar visu spēku."

Turpinājumā Šupleram tika uzdots jautājums par 6. oktobrī gaidāmo pārbaudes spēli ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Fīniksas "Coyotes". "Šī spēle būs liels notikums gan mūsu līdzjutējiem, gan spēlētājiem un treneriem. Mēs nevēlamies šo maču aizvadīt kā draudzības spēli, bet gan parādīt savu labāko sniegumu," teica Šuplers. "Mēs centīsimies uzvarēt un tas neizdosies, ja spēlētāji nebūs noskaņojušies. Mums šajā cīņā nebūs ko zaudēt. Galvenais būs sagādāt visiem svētkus."

"Uzskatu, ka "Dinamo" komanda šodien bija pelnījusi uzvarēt. Pirms spēles es savus puišus gatavoju un teicu, ka Rīgas komandai ir trīs zaudējumi pēc kārtas un viņi uz šo maču nāks kaujinieciski noskaņoti, " atzina "Baris" treneris Andrejs Homutovs. "Komandā mums šodien piekliboja disciplīna un aizsardzība. Izšķirošā loma ir komandas noskaņojumam. Pirmajā trešdaļā mēs uznācām negatavi, bet pārslēgties spēles laikā ir ļoti grūti," teica Homutovs. "Pats svarīgākais ir komandas koncentrēšanās un disciplīna, bez disciplīnas komanda praktiski nav nekādas iespējas uzvarēt. Par disciplīnu mēs runājam, katru dienu, visās sapulcēs un protams izsakām brīdinājumus. Bet mums pie tā jāturpina strādāt."

Kā ziņots, kopvērtējumā pēc šīs spēles Rīgas "Dinamo" ar 14 punktiem desmit spēlēs pakāpās uz sesto vietu Rietumu konferencē. Līdervienībai Minskas "Dinamo" Latvijas klubs zaudē tikai trīs punktus. Savukārt "Baris" ar 13 punktiem astoņos mačos no piektās vietas noslīdēja uz sesto pozīciju Austrumu konferencē.

Kā ziņots, otrās izbraukuma spēļu sērijas pirmajā spēlē Rīgas "Dinamo" pirmdien ar rezultātu 2:3 piekāpās Latvijas izlases vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētajai Hantimansijskas "Jugra" komandai. Turpinājumā Rīgas "Dinamo" izbraukumā aizvadīs vēl divas spēles, tiekoties Omskas "Avangard" (1.oktobris) un Maskavas "Spartak" (3.oktobris) komandām. Savukārt pēc šīs spēļu sērijas Latvijas klubu gaida 6.oktobra cīņa ar "Coyotes" komandu.

LETA/Foto: LETA

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Pievienot komentāru