Zlatans Ibrahimovičs treniņā iesper jaunajam futbolistam

Futbols
2010. gada 16. septembrī 10:47 2010. gada 16. septembrī 10:47
 
Dažādas interneta vietnes ir šokējis video, kurā viens no pasaules labākajiem un apmaksātākajiem futbolistiem zviedrs Zlatans Ibrahimovičs treniņa laikā kaut ko nav sadalījis ar vienu no saviem jaunākajiem komandas biedriem.
AC “Milan” zvaigzne necienīgi izturas pret komandas biedru.
Zlatans Ibrahimovičs pašlaik ir “Barcelona” spēlētājs, kurš ir izīrēts AC “Milan” komandai

Divdesmit astoņus gadus vecais zviedru uzbrucējs, kurš dzimis bosniešu un horvātu ģimenē, vienā no pēdējiem AC “Milan” treniņiem pamatīgi aizsvilās. Brīdī, kad visi futbolisti bija sastājušies, lai klausītos treneru norādījumus, Ibrahimovičs no aizmugures piegāja pie 20 gadu vecā Sjerraleones futbola talanta Rodnija Štrasera un pamatīgi atvēzējās un iespēra viņam pa plecu. Štrasera sejā bija redzama neizpratne, bet slavenais zviedrs izskatījās kārtīgi noskaities, kas nozīmē, ka tas nebija kāds savdabīgs komandas iekšējais joks.

Atliek vienīgi minēt, ko tikko no tīņu vecuma izkāpušais jaunietis, kurš AC “Milan” ir nospēlējis tikai divus mačus, bet nacionālajā izlasē – vienu, bija nodarījis pattlaban slavenākajam zviedru futbolistam. Iespējams, ka sjerraleoniešu balsta pussargs bija nospēlējis asi pret Ibrahimoviču vai nebija iedevis piespēli vajadzīgajā brīdī, lai gan zviedra niknums izskatījās jau ilgāku laiku uzkrāts.

Atgādinām, ka Zlatans Ibrahimovičs pašlaik ir “Barcelona” spēlētājs, kurš ir izīrēts AC “Milan” komandai, kurai pēc sezonas būs iespējas izpirkt futbolista līgumu par 24 miljoniem eiro, jo kataloniešu klubā uzbrucējs pagājušajā sezonā 29 spēlēs guva 16 vārtus, taču neprata atrast kopēju valodu ar komandas treneri Hosepu Gvardiolu. 192 centimetrus garais zviedrs aizvadīja ļoti veiksmīgu pēdējo spēli Čempionu līgā, gūstot divus vārtus un palīdzot komandai ar 2:0 pārspēt franču klubu “Auxerre”.

Ibrahimovičs treniņā iesper Štraseram – video:
kasjauns.lv

Citi šobrīd lasa

Mirdza Martinsone un Mārtiņš Vilsons pie leģendārās "Mirāžas" auto atminas 40 gadu vecus notikumus
FOTO: tas noteikti jāredz! Hokejisti "iznīcina" Saeimu, Dons pošas uz Eirovīziju, Allas Pugačovas jaunākie foto
Vankūverā briest "šilovmānija"? Fani pat atrod analoģiju ar "bītliem"!
Pievienot komentāru