Rīgas "Dinamo" saņems 200 tūkstošu eiro ziedojumu no "Skonto būves"

Sports
2010. gada 7. septembrī 23:05 2010. gada 7. septembrī 23:05
 
Rīgas "Dinamo", kam ceturtdien Sanktpēterburgā sāksies trešā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona, atbalstītāju vidū otro sezonu būs būvkompānija "Skonto būve", kura šosezon komandai ziedos 200 000 eiro.

Otrdien, klāt esot komandas spēlētājiem, kluba vadībai un "Skonto būves" valdes priekšsēdētājam Guntim Rāvim, tika parakstīts sponsorēšanas līgums. Ceremonijas laikā pie "Arēnas Rīga" tika prezentēts pamatīga izmēra ziedojuma čeks, kura pacelšanai gaisā bija nepieciešama autokrāna palīdzība, līdz ar to droši var teikt, ka Rīgas "Dinamo" saņēma izmēros iespaidīgāko ziedojuma čeku kluba pastāvēšanas vēsturē. "Skonto būves" vadītājs Rāvis žurnālistiem uzsvēra, ka uzņēmumam ir gods atbalstīt komandu, kura ir nacionālais lepnums. "Aicinu arī pārējos uzņēmējus, kuriem ir tādas iespējas, nekautrēties un atbalstīt komandu. "Skonto būve" šo ziedojumu uztver kā investīciju Latvijas nacionālā lepnuma stiprināšanā," norādīja Rāvis.

Savukārt Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Jūliuss Šuplers atzina, ka šāds atbalsts komandai ir nepieciešams, ne tikai lai palielinātu sezonas budžetu, bet lai spēlētāji arī sajustu, ka viņu darītais ir svarīgs un būtisks. "Centīsimies spēlēt skaistu hokeju, lai iepriecinātu savus līdzjutējus un atbalstītājus. Jaunajai KHL sezonai, manuprāt, esam labi sagatavojušies. Pārbaudes procesā izdarījām visu plānoto, noskaidrojām savus plus un arī mīnusus, kuri būs jālabo jau sezonas gaitā," sacīja galvenais treneris.

Kluba valdes priekšsēdētājs un ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs piekrita, ka "Dinamo" ir aizvadījis labu sagatavošanās posmu un sezonai ir gatavs. "Komanda ir gatava čempionātam. Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu ir dažas izmaiņas, taču komandas kodols ir saglabājies. Uzdevums mums nav mainījies - vispirms iekļūt izslēgšanas spēlēs, bet tad skatīties tālāk, vai nevar sasniegt ko vairāk nekā iepriekš. Domāju, ka ar līdzjutēju un sponsoru atbalstu mēs ne tikai varam tikt izslēgšanas spēlēs, bet tur sasniegt arī ko vairāk," optimistisks pirms sezonas bija Sējējs.

Uz pirmo izbraukuma tūri Rīgas "Dinamo" dosies trešdien. Komandas sastāvā būs visi tie spēlētāji, kas pēdējo divu nedēļu laikā piedalījās treniņos. Zināms, ka pirmajā mačā ceturtdien pret Sanktpēterburgas SKA rīdzinieku vārtus sargās komandas debitants Kriss Holts, jo viņa konkurents Mikaēls Telkvists kājas traumas dēļ kādu laiku būs spiests atturēties no spēlēšanas. Viņš gan dosies līdzi ar komandu izbraukumā, kurā būs jāspēlē arī Novokuzņeckā, Novosibirskā un Habarovskā.

BNS

Citi šobrīd lasa

Pie nacistu līdera Hermaņa Gēringa mājas atrasti pieci cilvēka skeleti
Par drošības jostām visi aizmirsa: autoavārijā pie Olaines gājis bojā cilvēks, divi guvuši traumas
VIDEO: cilvēkus pārsteidz spožs un kustīgs objekts debesīs - "Kas tikko pārlidoja pāri Mārupei?"
Pievienot komentāru