Vācijas treneris Lēvs Pasaules kausa spēles laikā ēd puņķus – video

Sports
2010. gada 1. jūlijā 10:14 2010. gada 1. jūlijā 10:14
 
Pirms vairāk nekā mēneša kasjauns.lv bija publikācija par visu laiku pretīgāko futbolistu, bet Dienvidāfrikā notiekošā Pasaules kausa laikā ir atrasta kandidatūra uz arī uz pretīgākā trenera titulu – Vācijas izlases galva Joakims Lēvs.

Piecdesmit gadu vecais treneris savas karjeras laikā ir vadījis VFB “Stuttgart”, SC “Karlsruher”, Stambulas “Fenerbahce”, Stambulas “Adanspor”, Insbrukas “Tirol”, Vīnes “Rapid”, kopš 2006. gada ir Vācijas nacionālās izlases galvenais treneris, pirms tam divus gadus bijis arī Jirgena Klinsmana palīgs.

Joakims Lēvs ir titulēts un visā Eiropā lieliski pazīstams treneris, taču vēsturiskajā Pasaules kausa astotdaļfināla mačā pret Angliju, kad britiem tika sagādāts lielākais zaudējums Pasaules kausa finālturnīru vēsturē (1:4), viņš sevi parādīja arī kā cilvēku bez kompleksiem. Miljoniem cilvēku acu priekšā visā pasaules viņš nekautrējās paurbināt savu degunu un pēc tam gardi pamieloties ar tā saturu. Spriežot pēc tā, kā vācu futbolisti tajā vakarā lidoja pa Bloemfontēnas futbola laukumu, neatstājot daudz cerību saviem krietni pelnošākajiem sāncenšiem, atliek vien domāt, ka tā ir sava veida maģija vai varbūt pat dopings visai komandai. Mēs jau nezinām, ko Vācijas futbola izlase dara savās ģērbtuvēs.

kasjauns.lv

Citi šobrīd lasa

Kāpēc viduslaiku Eiropā nēsāja baltas parūkas? Iemesli tam ir pārsteidzoši
Rinkēvičs brīdina par Putina nākamajiem trīs mērķiem Krievijas impērijas atjaunošanā 4
Noskaidroti raidījuma “Latvijas Sirdsdziesma” finālisti
Pievienot komentāru