Kasjauns.lv sporta izlase 21. jūnijs

Citi sporta veidi
2010. gada 21. jūnijā 10:31 2010. gada 21. jūnijā 10:31
 
Kasjauns.lv palīdz jums izvēlēties saistošākos sporta notikumus, ko skatīties klātienē, televīzijas ekrānos vai internetā.

Šodien sporta drauga diena sākas, kā ierasts, 14:30, 17:00 un 21:30 LTV 7 kanālā ar Pasaules kausu futbolā. Vispirms savā starpā tiekas vieni no čempionāta favorītiem Portugāle un lielākajai daļai futbola līdzjutēju svešā Korejas Tautas demokrātiskā republika, bukmeikeri par favorītiem, protams, uzskata eiropiešus, taču mačs pret Brazīliju pierādīja, ka ar korejiešiem viegla pastaiga nesanāks nevienai izlasei. Dienas otrajā mačā tiekas komanda, kas prata pieveikt Spāniju pirmajā kārtā - Šveice un Dienvidamrikas kvalifikācijas cīņu otra spēcīgākā izlase - Čīle. Favorīti pēc bukmeikeru domām ir Čīle, bet kā būs laukumā, to redzēsim jau pēcpusdienā. Dienas pēdējā spēlē savā starpā tiekas vieni no Pasaules kausa galvenajiem favorītiem Spānija un Latvijas eksaminētāji pārbaudes spēlē Hondurasa. Bukmeikeri par favorītiem, protams, uzskata eiropiešus, taču spāņu klupiens pirmajā mačā varbūt nemaz nebija tik nejaušs. 

Sporta drauga dienas turpinājumā ne agrāk kā 19:00 savu prestižā Vimbldonas "Grand Slam" tenisa turnīra pirmās kārtas spēli pret kādreizējo ranga līderi beļģieti Žustīni Heninu (šobrīd 16. WTA rangā) aizvadīs Latvijas labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kura pašlaik ir 57. rakete. Ar izlozi šajā "Grand Slam" turnīrā liepājniecei nav paveicies, bet izaicinājums ir milzīgs, jo kurš gan negrib apspēlēt vienu no pasaules labākajām tenisistēm, kura pamazām virzās atpakaļ uz WTA ranga galvgali. Šim mačam būs iespējams sekot līdzi video tiešraidē dažādos interneta resursos, piemēram, atdhe.net.

Ja jūs kādu iemeslu dēļ neesat varējis redzēt dienas galvenos sporta notikumus, mēs jūs informēsim!

Citi šobrīd lasa

Maijpuķīšu pušķītis Latvijā maksā tikpat, cik kādreiz istabas īre 3
Skriešanas prieks pāri visam! "Rimi" Rīgas maratona spilgtākie mirkļi. FOTO
Helikopters, kurā atradies Irānas prezidents Raisī, veicis piespiedu nosēšanos 1
Pievienot komentāru