Jācer, ka Oskara Bārtuļa nelielais spēles laiks neliecina par trenera neapmierinātību kopumā.

Skrastiņam uzvara, Bārtulim zaudējums

Hokejs
2010. gada 3. aprīlī 10:11 2010. gada 3. aprīlī 10:11
 
Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas ''Stars'' par 6:3 uzvarēja Edmontonas ''Oilers'' NHL spēlē un joprojām saglabā teorētiskas izredzes kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

Rietumu konferencē ''Stars'' no 12. uzreiz pacēlās uz desmito vietu ar 84 punktiem 78 spēlēs. Vēlamajā astotajā vieta esošajai Kolorādo ''Avalanche'' pēc zaudējuma Kalgari ''Flames'' paliek 89 punkti 77 spēlēs, taču ''Flames'' ir devītā ar 89 punktiem 78 spēlēs, liecina organizatoru informācija. Piektdienas spēlē Skrastiņš spēlēja daudz - 22 minūtes un 26 sekundes, izdarīja divus metienus pa vārtiem, izpildīja vienu spēka paņēmienu un pazaudēja vienu ripu. Uzvarētājiem divus vārtus guva Džeimijs Benns, bet pa reizei precīzi bija Džeimss Nīls, Breds Ričards, Jere Lehtinens un Maiks Ribeiro, savukārt viesiem vārtus guva Dastins Penners, Marks Polio, Ītans Moro.

  Spēles interesantākie momenti – video:

Tikmēr citā NHL mačā „sauso” zaudējumu spēlē pret Monreālas ''Canadiens'' nācās piedzīvot Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Filadelfijas ''Flyers'' (0:1).

Oskars Bārtulis

laukumā pavadīja tikai četras ar pusi minūtes (mazākais spēles laiks komandā), maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Vienīgos vātrtus šajā mačā guva Tomašs Plekanečs, bet viesu vārtos „sauso” spēli aizvadīja Jans Halāks.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Pievienot komentāru