Kārlis Skrastiņš, kā ierasts, bija sekmīgs aizsardzībā.

Kārlim Skrastiņam uzvara un +1

Hokejs
2010. gada 28. janvārī 10:32 2010. gada 28. janvārī 10:32
 
Uzvaru NHL regulārā čempionāta spēlē t izcīnīja Kārļa Skrastiņa Dalasas "Stars", kas savā laukumā ar 4:3 pēcspēles metienu sērijā pieveica Kalgari "Flames".

Skrastiņš laukumā pavadīja 22 minūtes un sešas sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus metienus un veica vienu spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

 

Maču sekmīgāk iesāka "Flames" hokejisti, kas līdz otrās trešdaļas vidum bija izvirzījušies vadībā ar 3:1. Turpinājumā "Stars" guva divus bezatbildes vārtus un izlīdzināja rezultātu. Mača papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles metienu sērijā vienīgo reizi precīzs bija "Stars" komandas zviedru uzbrucējs Luī Ēriksons.

 

Šajā mačā "Stars" rindās ar precīziem metieniem izcēlās Maiks Modano, Džeimss Nīls un Breds Ričardss, savukārt "Flames" labā vārtus guva Dions Fanefs, Džeroms Iginla un Olli Jokinens.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL regulārā čempionāta Rietumu konferences kopvērtējumā "Flames" ar 59 punktiem 43 mačos atrodas astotajā vietā, bet "Stars" ar 57 punktiem ieņem desmito pozīciju.

 

LETA/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Pievienot komentāru