Bārtulim pārliecinoša uzvara, Ivanānām otra rupjākā spēle karjerā

Hokejs
2009. gada 31. decembrī 11:39 2009. gada 31. decembrī 11:39
 
NHL spēlē ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers", kas ar 6:0 izbraukumā sagrāva Ņujorkas "Rangers".
Oskara Bārtuļa spēles laiks pēdējos mačos pakāpeniski pieaug.

Bārtulim arvien vairāk uzticas par ko liecina laukumā pavadītais spēles laiks 18 minūtes un 22 sekundes - sestais lielākais komandā. Latviešu aizsargs šajā spēlē nopelnīja arī divas soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu. Šajā mačā uzvarētājiem trīs vārtus guva un vienu rezultatīvu piespēli izpildīja Simons Ganjē, bet pa reizei precīzi bija Bleirs Betss, Denijs Briērs un Klods Žiro.

Spēles interesantākie momenti – video:

Nākamo maču "Flyers" komanda aizvadīs Jaungada dienā, kad tradicionālās NHL "Winter Classic" spēles ietvaros spēkosies ar Bostonas "Bruins" komandu.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda, kas ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) atzina Kalgari "Flames" vienības pārākumu. Raitis Ivanāns nopelnīja 16 soda minūtes (otrs lielākais soda minūšu skaits viņa karejerā – rekords – 17 minūtes) Losandželosas ''Kings'' zaudētajā spēlē ar 1:2 Kalgari pret ''Flames''. Visi četri noraidījumi - trīs mazie sodi un 10 minūtes par nedisciplinētu uzvedību tika nopelnītas vienā spēles epizodē pirmajā trešdaļā. Laukumā Ivanāns pavadīja piecas minūtes un 4 sekundes. Vēl latvietis bloķēja vienu pretinieku metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu, maču noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu. Uzvarētājiem vārtus guva Renē Burks un Kreigs Konrojs, bet viesiem precīzs bija Skota Pārsa raidījums.

Spēles interesantākie momenti – video:

Pēc šī mača NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" komanda ar 40 punktiem 39 spēlēs atguva astoto pozīciju, kas sezonas izskaņā ļautu spēlēt Stenlija kausa izcīņā, bet "Kings" vienība ar 47 punktiem 40 spēlēs atkrita uz astoto pozīciju Rietumu konferences kopvērtējumā.

kasjauns.lv/Foto: AFP


Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru