Visiem latviešiem neveiksmes NHL

Hokejs
2009. gada 18. decembrī 09:27 2009. gada 18. decembrī 09:27
 
Raita Ivanāna, Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa pārstāvētās komandas piedzīvoja zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlēs.
Filadelfijas „Flayers” lielāko spēles daļu aizvadīja ar pieciem aizsargiem – vai tas nozīmē, ka latviešu aizsarga Oskara Bārtuļa dienas NHL ir skaitītas?

Losandželosas ''Kings'' ar 1:2 viesos zaudēja Kalgari ''Flames''. Ivanāns spēlēja 8 minūtes un 44 sekundes, izdarīja divus metienus un nopelnīja divas soda minūtes. Uzvarētājiem vārtus guva Dions Faneufs un Naidžels Deivess, viesiem precīzs raidījums padevās Korejam Elkinsam.

Spēles interesantākie momenti – video:

Filadelfijas ''Flyers'' savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienos zaudēja Stenlija kausa īpašniekiem Pitsburgas ''Penguins''. Bārtulim bija otrs mazākais spēles laiks komandā - 4:20. Mājiniekiem precīzi raidījumi padevās Džefam Kārteram un Klodam Žiro, uzvarētājiem vārtus guva Bils Gerins un Sidnijs Krosbijs, kurš arī realizēja uzvaru nesošo pēcspēles „bullīti”

Spēles interesantākie momenti – video:

Dalasas ''Stars'' ar 5:6 papildlaikā Atlantā zaudēja turienes ''Thrashers''. Skrastiņš laukumā pavadītajās 20 minūtēs un 7 sekundēs pa pretinieku vārtiem meta vienu reizi. Uzvarētājiem divus vārtus guva Ričs Peverlijs, tostarp uzvaras vārtus papildlaikā, kad bija spēlēta viena minūte un 16 sekundes. Vēl precīzi raidījumi padevās Iļjam Kovaļčukam, Džimam Sleiteram, Nikam Antropovam un Maksimam Afinogenovam. Viesiem divus vārtus guva Stefans Robidas, pa vieniem - Jere Lehtinens, Džeimijs Benns un Luī Eriksons.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL kopvērtējumā "Kings" ar 47 punktiem 37 spēlēs ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, "Stars" ar 39 punktiem 34 mačos ir devītajā vietā. "Flyers" ar 32 punktiem 33 mačos ieņem 12. vietu Austrumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru