Kauslis Kriss Saimons pamet Čehovas “Vitjaz” un KHL

Sports
2009. gada 7. decembrī 15:02 2009. gada 7. decembrī 15:02
 
Viens no rupjākajiem KHL hokejistiem Čehovas kluba “Vitjaz” policists Kriss Saimons esot pametis komandu un neplāno vairs atgriezties Krievijā, ziņo hokeja kluba fanu mājaslapa.
Kriss Saimons savas karjeras laikā ir bijis ne vien “policists”, bet arī pietiekami rezultatīvs uzbrukumā.

4. decembrī Kriss Saimons ir lauzis līgumu un devies prom uz ASV, apgalvojot, ka Krievijā atgriezties vairs neplāno un ka vispār ir nolēmis beigt savu profesionālo hokejista karjeru. Sadarbības pārtraukšanas oficiālais iemesls pagaidām nav zināms, taču Krievijas hokeja forumos ir parādījusies informācija, ka pie vainas varētu būt treneru maiņa “Vitjaz” klubā.

Pagājušajā nedēļā KHL šā brīža vājākajā klubā notika galvenā trenera maiņa –kanādiešu speciālista Maika Krušelniski vietā pie komandas stūres stājās vietējais speciālists Aleksejs Jaruškins.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais Kriss Saimons savas KHL karjeras laikā divās sezonās ir aizvadījis 55 spēles, kurās ticis pie 40 rezultativitātes punktiem (15 vārti, no kuriem astoņi vairākumā, un 25 rezultatīvas piespēles), kā arī nopelnījis 337 soda minūtes. Pirms tam “policists” aizvadīja 15 sezonas NHL, Kvebekas “Nordique”, Kolārado “Avalanche”, Vašingtonas “Capitals”, Čikāgas “Blackhawks”, Ņujorkas “Rangers”, Kalgari “Flames”, Ņujorkas “Islanders” un Minesotas “Wild” klubos kopumā nospēlējot 782 spēles, tiekot pie 305 rezultativitātes punktiem (144 vārti un 161 rezultatīva piespēle) un 1824 soda minūtēm.

Krisa Saimona kautiņi NHL – video:

Krisa Saimona rupjība – video:

Saimons iekausta Maskavas „Dinamo” – video:

kasjauns.lv/Foto: vojevoda.ru

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru