Oskara Bārtuļa spēles laiks pēdējos mačos jūtami samazinās. Vai tas nozīmē, ka treneri viņam vairs tik ļoti neuzticas?

Skrastiņam, Ivanānam uzvaras, Bārtulim zaudējums NHL mačos

Hokejs
2009. gada 29. novembrī 13:13 2009. gada 29. novembrī 13:13
 
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs uzvaras izcīnīja divu Latvijas hokejistu - Kārļa Skrastiņa un Raita Ivanāna - pārstāvētās komandas.

Skrastiņa pārstāvētais Dalasas "Stars" klubs savā laukumā ar 4:3 (0:0, 2:1, 1:2, 1:0) pagarinājumā pieveica Tampabejas "Lightning" komandu. Skrastiņš laukumā pavadīja 22 minūtes un 55 sekundes, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvaras vārtus dalasiešiem guva Toms Vandels, bet pirms tam precīzi bija Stefans Robidas, Jere Lehtinens un Brendens Morovs, savukārt viesiem vārtus guva Pols Ščečura, Stīvens Stamkoss un Džefs Halperns.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

Savukārt Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" vienība ar 2:1 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čikāgas "Blackhawks" komandu. Ivanāns spēlēja septiņas minūtes un 46 sekundes, šajā laikā izdarot vienu spēka paņēmienu. Latvieša lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem izšķirošo „bullīti” realizēja komandas uzbrukuma līderis Anže Kopitars, bet pirms tam precīzs bija Veins Simonds, savukārt zaudētājiem vārtus guva Džonatans Touvs.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" komanda, kas izbraukumā ar 0:1 (0:0, 0:1, 0:0) piekāpās Atlantas "Thrashers" vienībai. Bārtulis laukumā pavadīja deviņas minūtes un 29 sekundes, kuru laikā izdarīja divus spēka paņēmienus, bloķēja divus pretinieku metienus un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Vienīgos vārtus šajā spēlē guva Ričs Peverlijs.

 

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL kopvērtējumā klubs "Flyers" ar 27 punktiem 24 mačos atkrita uz devīto vietu Austrumu konferencē, "Kings" ar 32 punktiem 27 spēlēs atrodas piektajā pozīcijā Rietumu konferencē, bet "Stars" ar 31 punktu 26 spēlēs šajā pašā konferencē ieņem septīto vietu.

 

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Pievienot komentāru