Bārtulim un Skrastiņam neveiksmīgas spēles NHL

Hokejs
2009. gada 28. novembrī 12:42 2009. gada 28. novembrī 12:42
 
Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs piektdien zaudējumus piedzīvoja divu Latvijas aizsargu - Oskara Bārtuļa un Kārļa Skrastiņa - pārstāvētās komandas.
Pagājušajā naktī vienu no savām neveiksmīgākajām spēlēm NHL aizvadīja latviešu „dzelzs vīrs” Kārlis Skrastiņš, jo viņš bija laukumā, kad komanda zaudēja četrus no pieciem ielaistajiem vārtiem.

Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" komanda savā laukumā ar rezultātu 2:4 (2:1, 0:1, 0:2) piekāpās Bufalo "Sabres" hokejistiem.

Šajā mačā Bārtulis laukumā pavadīja deviņas minūtes un 49 sekundes (īsākais hokejista spēles laiks NHL karjerā), kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes par pretinieka turēšanu ar rokām, kā arī izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu metienu, veica vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Laikā, kad Bārtulis atradās uz noraidīto spēlētāju soliņa, "Sabres" hokejisti guva otros vārtus un panāca neizšķirtu rezultātu 2:2. Uzvarētājiem divus vārtus guva Tims Konolijs, bet pa reizei precīzi bija Drū Stafords un Pols Gaustads, savukārt mājiniekiem vārtus guva Maiks Ričards un Breidons Koburns.

Spēles interesantākie momenti – video:

Tikmēr Skrastiņa pārstāvētais Dalasas "Stars" klubs viesos ar 2:5 (0:1, 0:3, 2:1) atzina Fīniksas vienības "Coyotes" pārākumu. Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus metienus, veica vienu spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -4. Uzvarētājiem divus vārtus guva Lauri Korpikoski, bet pa reizei izcēlās Adrians Okoins, Roberts Langs un Zbineks Mihaleks, savukārt viesiem precīzi bija Brendans Morovs un Maiks Ribeiro.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL kopvērtējumā klubs "Flyers" ar 27 punktiem 23 mačos ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Stars" ar 29 punktiem 25 spēlēs atrodas septītajā vietā Rietumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru