Daugaviņam vārti un (+3)

Hokejs
2009. gada 27. novembrī 09:45 2009. gada 27. novembrī 09:45
 
AHL spēlē vārtus guva latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, palīdzot Binghemptonas "Senators" komandai ar 7:0 (1:0, 4:0, 2:0) savā laukumā sagraut Adirondakas "Phantoms" vienību.
Kasparam Daugaviņam, salīdzinot ar pagājušo sezonu, ir izdevies nostiprināties AHL kluba Binghemptonas „Senators” sastāvā.

Daugaviņš vārtus guva otrā perioda trešajā minūtē, palielinādams savas komandas pārsvaru līdz 2:0. Latvietis kopā izdarīja piecus metienus pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija pozitīvs +3.

Kopā Daugaviņš šajā sezona ir aizvadījis 21 spēli, kurās guvis sešus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, kas viņu ar deviņiem punktiem ierindo kā septīto rezultatīvāko komandas hokejistu un piekto starp uzbrucējiem. Tiesa Binghemptonas kluba rezultatīvākais hokejists Raiens Kellers ir izsaukts NHL klubu Otavas „Senators”.

Mača zaudētāji Adirondakas "Phantoms" ir Filadelfijas „Flyers” fārmklubs, kurā savu sezonu uzsāka latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, taču tagad hokejistam ir izdevies nostiprināties hokeja sistēmas galvenajā vienībā un regulāri tikt pie spēlēšanas NHL.

AHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Senators" komanda ar 23 punktiem 21 spēlē ieņem sesto vietu, bet „Phantoms” ir aizvadījuši vien 17 spēles, kurās guvuši 17 punktus, kas viņus ierindo priekšpēdējā 14. vietā Austrumu konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP


Citi šobrīd lasa

Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru