Bārtulim, Ivanānam uzvaras, Skrastiņam zaudējums

Hokejs
2009. gada 26. novembrī 09:06 2009. gada 26. novembrī 09:06
 
NHL spēlēs pie uzvarām tika Latvijas hokejistu Oskara Bārtuļa un Raita Ivanāna komandas, bet Kārlim Skrastiņam un Dalasas "Stars" nācās piedzīvot zaudējumu.
Kārlis Skrastiņš bija vienīgais latvietis šonakt, kuram neizdevās izcīnīt uzvaru NHL mačā.

"Flyers" ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) izbraukumā pārspēja Ņujorkas "Islanders" vienību. Latvietis šajā mačā spēlēja 13 minūtes un 13 sekundes, no kurām astoņas sekundes arī mazākumā, kuru laikā bloķēja trīs pretinieku metienus un nopelnīja divas soda minūtes, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem vārtus guva Maiks Ričards un Skots Hartnels, savukārt mājiniekiem precīzs bija Trents Hanters.

Spēles interesantākie momenti – video:

Savukārt "Kings" ar 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) izbraukumā pārspēja Edmontonas "Oilers" komandu.Ivanāns spēlēja piecas minūtes un 23 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu un vienu spēka paņēmienu, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Uzvarētājiem vārtus guva Veins Simonds, Mets Grīns un Aleksandrs Frolovs, savukārt mājiniekiem precīzs bija Raiens Potulnijs.

Spēles interesantākie momenti – video:

Tikmēr zaudējumu pēcspēles metienos piedzīvoja Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas ar 3:4 (2:2, 0:0, 1:1, 0:0, 0:1) savā laukumā piekāpās Sentluisas "Blues" vienībai. Skrastiņš, kura dalība mačā elkoņa traumas dēļ bija apdraudēta, spēlēja 18 minūtes un 13 sekundes, no kurām divas minūtes un četras sekundes mazākumā (visilgāk savā komandā), bloķējot vienu metienu un izdarot vienu metienu pa vārtiem, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Zaudētājiem vārtus guva Stefans Robidas, Tobijs Petersens un Brendans Morovs, savukārt viesiem precīzi bija Ēriks Džonsons, Deivids Beikss un Tīdžejs Ošī, bet pēdējo „bullīti” realizēja Breds Boizs.

Spēles interesantākie momenti – video:

Turnīra tabulā Losandželosas "Kings" ar 30 punktiem Rietumu konferencē ieņem piekto vietu, bet Dalasas "Stars" ar 29 punktiem ir sestie. Piektie Austrumu konferencē ir arī Filadelfijas "Flyers", kas šosezon nopelnījuši 29 punktus.

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru