Bārtulis pieveic Ivanānu, Skrastiņam uzvara pār Stenlija kausa finālistiem

Hokejs
2009. gada 19. novembrī 09:28 2009. gada 19. novembrī 09:28
 
Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas "Flyers" ar 3:2 viesos pāspēja Raita Ivanāna Losandželosas "Kings" Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē.
Losandželosas „Kings” uzbrucējs un visa NHL rezultatīvākais spēlētājs slovēnis Anže Kopitars jau otro maču pēc kārtas palika bez rezultativitātes punktiem.

Bārtulis, kuram šis bija ceturtais mačs NHL, laukumā pavadīja 13 minūtes un 13 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs metienus un maču pabeidza ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Tikmēr Ivanāns spēlēja trīs minūtes un 57 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un veica vienu spēka paņēmienu. Uzbrucēja lietderības koeficients bija neitrāls.

Uzvarētājiem vārtus guva Mika Pjorala, Maiks Ričardss un Džeimss van Rimsdīks, savukārt, mājiniekiem izcēlās Džarets Stolls un Drū Doutijs.

Spēles interesantākie momenti – video:

"Flyers" hokejisti ir uzvarējuši septiņās no pēdējām astoņām spēlēm.

Tikmēr citā mačā uzvaru izcīnīja latviešu aizsarga Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" izbraukumā ar 3:1 (1:0, 1:1, 1:0) pieveica pagājušās sezonas Stenlija kausa finālistus Detroitas "Red Wings". Skrastiņš laukumā pavadīja 22 minūtes un 57 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem un bloķēja divus pretinieku metienus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Uzvarētājiem vārtus guva Maiks Ribeiro, Mets Nīskanens un Luī Ēriksons, savukārt, mājiniekiem izcēlās Henriks Zetterbergs.

Spēles interesantākie momenti – video:

Skrastiņam šī bija 699. spēle karjerā NHL regulārajā čempionātā. Latvijas rekordists šajā statistikas rādītājā ir cits aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš karjeras laikā aizvadījis 875 mačus. Savukārt Skrastiņš ir garākās neizlaisto spēļu sērijas rekordists - viņš karjeras laikā ir nospēlējis 495 mačus pēc kārtas.

NHL kopvērtējumā "Flyers" ar 25 punktiem 18 mačos ieņem piekto vietu Austrumu konferencē. Savukārt "Kings" ar 28 punktiem 23 spēlēs atrodas ceturtajā vietā Rietumu konferencē, bet "Stars" komanda ar 24 punktiem 20 mačos ieņem septīto vietu šajā konferencē.

kasjauns.lv/Foto: AFP


Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Pievienot komentāru