Ivanāns kaujas zaudē, Bārtulis, Skrastiņš vienkārši zaudē

Hokejs
2009. gada 15. novembrī 13:13 2009. gada 15. novembrī 13:13
 
NHL mača laukumā tomēr devās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, kaut arī iepriekš bija izskanējusi informācija, ka viņš ir nosūtīts atpakaļ uz Filadelfijas "Flyers" komandas fārmklubu.
Oskars Bārtulis šoreiz spēlēja nedaudz mazāk nekā pirmajā mačā NHL.

Šajā mačā "Flyers" ar rezultātu 2:3 (0:1, 0:1, 2:1) piekāpās Bufalo "Sabres" komandai, bet Bārtulis laukumā pavadīto 13 minūšu un 58 sekunžu laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus, bet viņa lietderības koeficients bija negatīvs -1.

Šī Bārtulim bija otrā spēle NHL. Pirmajā mačā ceturtdien viņš nospēlēja 18 minūtes, bet pēc tā izskanēja informācija, ka latvietis nosūtīts atpakaļ uz Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Adirondakas "Phantoms".

Mačā ar "Sabres" komandu pēc traumas izārstēšanas laukumā atgriezās aizsargs Raiens Parents, tomēr ārpus sastāva palika cits aizsargs Denijs Saivrets un Bārtulis varēja spēlēt.

Spēles interesantākie momenti – video:

Citā mačā atkal izkāvās Raitis Ivanāns, palīdzot Losandželosas "Kings" komandai ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:0, 1:1, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveikt Tampabejas "Lightning" komandu. Ivanāns spēlēja četras minūtes un 15 sekundes, izdarīja divus spēka paņēmienus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls. Tāpat Ivanāns nopelnīja piecas soda minūtes par kautiņu ar Zenonu Konopku.

Spēles interesantākie momenti – video:

Savukārt zaudējumu piedzīvoja Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda, kas ar 2:3 (0:0, 1:2, 1:1) piekāpās vienai no līgas vājākajām komandām Fīniksas "Coyotes". Skrastiņš laukumā pavadīja 20 minūtes un piecas sekundes, bloķējot vienu pretinieku metienu un nopelnot negatīvu lietderības koeficientu -2.

Spēles interesantākie momenti – video:

NHL Austrumu konferences kopvērtējumā "Flyers" ar 21 punktu 16 spēlēs atrodas sestajā vietā, Rietumu konferencē "Kings" ar 26 punktiem ieņem piekto pozīciju, bet "Stars" ar 22 punktiem 19 spēlēs atkrita uz devīto vietu, kas sezonas izskaņā neļautu iekļūt Stenlija kausa izcīņā.

LETA/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru