Kārlim Skrastiņam divas rezultatīvas piespēles

Hokejs
2009. gada 5. novembrī 09:54 2009. gada 5. novembrī 09:54
 
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kārlis Skrastiņš nopelnīja divus punktus par rezultatīvām piespēlēm, taču Dalasas „Stars” NHL spēlē pagarinājumā ar 2:3 zaudēja Kalgari „Flames”.
Kārlis Skrastiņš ir manāmi uzņēmis apgriezienus.

Skrastiņš abas rezultatīvās piespēles izdarīja trešajā trešdaļā, kad pēc Džeimsa Nīla un Luī Ēriksona precīzajiem metieniem „Stars” izvirzījās vadībā ar 2:1. Savukārt „Flames” rindās šajā mačā divus vārtus guva Džeroms Iginla, tostarp uzvaru nesošos pagarinājuma otrajā minūtē, bet vēl reizi precīzs metiens izdevās Deimondam Lengkovam.

Skrastiņš šajā mačā laukumā pavadīja 20 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā izdarīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja trīs metienus veica vienu spēka paņēmienu, bet aizsarga lietderības koeficients bija pozitīvs +1.

Skrastiņš šīs sezonas 15 aizvadītajās spēlēs Dalasas „Stars” , kur viņš aizvada pirmo sezonu,  sastāvā ir nopelnījas piecus rezultativitātes punktus, visus - par rezultatīvām piespēlēm. Viņa lietderības koeficients ir +3.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā klubs „Stars” ar 18 punktiem 15 mačos ieņem sesto vietu, savukārt „Flames” hokejisti ar 17 punktiem 13 spēlēs atrodas astotajā pozīcijā.

Spēles interesantākie momenti – video:

kasjauns.lv/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru