„Flyers” galvenais treneris: „Bārtuli izsaucu, lai komandai pa rokai būtu rezervists”

Hokejs
2009. gada 26. oktobrī 16:19 2009. gada 26. oktobrī 16:19
 
Oskaru Bārtuli svētdien no fārmkluba izsauca uz Filadelfijas „Flyers”, jo NHL kluba vadība tikai vēlējās būt nodrošināta pret iespējamu iztrūkumu aizsardzības līnijā.
Oskaram Bārtulim pirmais izsaukums uz NHL laikam beigsies bez spēļu prakses.

„Bārtuli izsauca drošības dēļ,” Filadelfijas kluba galveno treneri Džonu Stīvensu citēja avīze „Philadelphia Inquirer”. Vairākiem aizsargiem sestdien „Flyers” uzvarā 5:1 pār Floridas „Panthers” uz savas ādas nācās izjust pamatīgu spēka spēli, tādēļ Stīvenss gribēja būt drošs, ka komandai vajadzības gadījumā pa rokai būs rezervists.

Iespējams, pašlaik Bārtuļa palīdzība NHL klubam nebūs nepieciešama, jo šonedēļ „Flyers” sastāvā cer atgriezties arī iepriekš savainojumu guvušais aizsargs Raiens Perents. Bārtuli Stīvenss ievērojis komandas pirmssezonas treniņnometnē. Lai arī latvietis laukumā  netika, ar braucienu uz Filadelfiju viņš nopelnīja aptuveni 2675 dolārus, vēstīja avīze.

Bārtuli pēc izsaukšanas no Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba Adirondakas „Phantoms” nepieteica NHL spēlei, kurā „Flyers” ar rezultātu 1:4 zaudēja Sanhosē Sharks” hokejistiem.

BNS / Foto: LETA


Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru