No futbola izlases mājās paliek Žigajevs un Višņakovs

Futbols
2009. gada 8. oktobrī 16:34 2009. gada 8. oktobrī 16:34
 
Latvijas futbola izlase ceturtdien priekšpusdienā ar tiešo avioreisu izlido uz Atēnām, kur sestdien aizvadīs priekšpēdējo spēli 2010. gada Pasaules kausa atlases turnīrā pret Grieķiju.
Ceļgala savainojuma dēļ Latvijas izlasei šajos svarīgajos mačos nāksies iztikt bez Jurija Žigajeva.

No 23 futbolistiem, kas gatavojās spēlēm ar Grieķiju un Moldovu „Skonto” stadionā, uz Atēnām nebrauc FK „Ventspils” pussargi Jurijs Žigajevs un Aleksejs Višņakovs, informēja Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis.

Latvijas izlase joprojām pretendē uz vietu finālturnīrā, kurā uzreiz iekļūs grupas uzvarētāja, bet otrās vietas ieguvēja sacentīsies papildu spēlēs ar kādas citas grupas otro komandu. Otrās vietas iegūšana, kas, šķiet augstākā iespējamā vieta, ir Latvijas komandas pašas ziņā. Pirms pēdējām divām spēlēm Šveicei ir 17 punktu, un tā sestdien, visticamāk, kvalificēsies finālturnīram, ja viesos uzvarēs Luksemburgu. Grieķijai un Latvijai ir pa 14 punktiem, Izraēlai  - 12. Luksemburga ar pieciem un Moldova ar trim punktiem vairs ne uz ko nepretendē.

Latvijas valstsvienības kandidāti spēlei pret Grieķiju

Vārtsargi: Andris Vaņins (FC „Sion”, Šveice), Deniss Romanovs (Prāgas „Slavia”, Čehija), Aleksandrs Koļiņko (FK „Ventspils”)

Aizsargi: Kaspars Gorkšs („Queens Park Rangers”, Anglija), Deniss Ivanovs („Ajax”, Dienvidāfrika), Oskars Kļava, Dzintars Zirnis (abi „Liepājas metalurgs”), Deniss Kačanovs, Pavels Mihadjuks (abi FK „Ventspils”), Ritus Krjauklis (Daugavpils „Dinaburg”)

Pussargi: Vitālijs Astafjevs, Juris Laizāns (abi FK „Ventspils”), Vladimirs Koļesņičenko („Skonto”), Maksims Rafaļskis („Liepājas metalurgs”), Andrejs Rubins (Baku „Inter”, Azerbaidžāna), Aleksandrs Cauņa („Skonto”), Genādijs Soloņicins („Simurg”, Azerbaidžāna)

Uzbrucēji: Māris Verpakovskis („Ergotelis”, Grieķija), Kristaps Grebis („Liepājas metalurgs”), Ģirts Karlsons (Baku „Inter”, Azerbaidžāna), Andrejs Perepļotkins („Skonto”)

BNS/Foto: LETA


Citi šobrīd lasa

Somi pārsteidz, uz Eirovīzijas skatuves novelkot bikses... un tiek finālā!
FOTO: makšķerniekam Ventā gadījies ļoti neparasts loms
Gruzijas valdošā partija grib veidot ienaidnieku sarakstus
Pievienot komentāru