“Flyers” ir atklājuši veidu, kā neitralizēt Aleksandru Ovečkinu

Hokejs
2009. gada 7. oktobrī 16:18 2009. gada 7. oktobrī 16:18
 
Viens no Filadelfijas “Flyers” kluba aizsardzības balstiem pieredzējušais Kriss Prondžers un komandas treneris Džons Stīvens ir atklājuši, kā nosegt “Oviju”.
Aleksandrs Ovečkins pagaidām nav apturams.

Prondžera ideja, kā Ovečkinu neitralizēt, ir mēģināt visu laiku izdarīt spiedienu uz spēlētāju: “Uz viņu visu spēles laiku ir jāizdara īpašs spiediens. Ovečkinam ir jājūt spēlētāji, kuri slido no priekšas un aizmugures viņam, kas visu laiku mēģina izsist ripu. Viņam ir lielisks metiens, tāpēc visu laiku, līdzko viņš ir metiena pozīcijā, kādam ir jāguļas ripas ceļā.”

Treneris Džons Stīvens ir izdomājis vēl viltīgāku plānu: “Es domāju, ka ir jāmēģina noturēt bez ripas Niklasu Bekstromu. Viņš ir tas spēlētājs, kurš parasti piespēlē ripu Ovečkinam.”

Īpaša uzmanība pagājušās sezonas rezultatīvākajam hokejistam tiek pievērsta tāpēc, ka šīs NHL sezonas pirmajos trīs mačos “Ovijs” jau ir guvis piecus vārtus un izdarījis četras rezultatīvas piespēles, kopumā pa vārtiem izdarot jau 17 metienus un nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu (+6).

Aleksandra Ovečkina trešie vārti šosezon un spēles pret Toronto „Maple Leafs” interesantākie momenti – video:

Kristaps Saulītis/Foto: AFP

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru