Hosa ar Saulieti pret Rīgas „Dinamo”

Hokejs
2009. gada 17. jūnijā 17:50 2009. gada 17. jūnijā 17:50
 
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Minskas „Dinamo” varētu pievienoties pagājušās sezonas Latvijas vienības Rīgas „Dinamo” līderis Marsels Hosa, vēsta Baltkrievijas mediji.
Izskatās, ka pagājušā gada Rīgas „Dinamo” līderis Marsels Hosa, pametīs Latviju, bet cerams, ka Minskā viņš nespēlēs, jo baltkrievu klubs nākamsezon būs mūsu divīzijā.

Kā intervijā esport.by izteicies Baltkrievijas Hokeja federācijas (BHF) prezidents un Minskas „Dinamo” pārstāvis Vladimirs Naumovs, komandai notiekot sarunas ar Zigmundu Palfiju un Marselu Hosu. Tāpat komandā no iepriekšējās sezonas leģionāriem palicis somu uzbrucējs Hanness Hivenens.

„Mēs risinām sarunas ar Marselu Hosu, kurš spēlēja Rīgas „Dinamo”. Domāju, ar viņu arī beigsies komandas komplektācija ar leģionāriem,” citēts Naumovs. „(Komandas galvenais treneris) Glens Henlons ir pārliecinājies, ka nav nepieciešams uzaicināt uzreiz 15 ārzemniekus, jo daudzi baltkrievu spēlētāji nopietni progresē.”

„Kas attiecas uz (Maksimu) Balmočnihu un (Latvijas uzbrucēju Kasparu) Saulieti, tad viņiem ir spēkā esošs līgums ar mūsu komandu un viņi spēlēs „Dinamo” rindās,” paziņoja Naumovs.

Minskas „Dinamo” aprīlī noslēdza līgumu ar zviedru uzbrucēju Jonasu Andersonu, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Somijas klubu Oulu „Karpat”, kā arī Somijas izlases aizsargu Miko Jokelu, kurš pārstāvēja Helsinku „Jokerit”.

LETA/ Foto: LETA

Citi šobrīd lasa

Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru