Lai Oskaram Bārtulim Ņujorkā veicas labāk nekā Filadelfijā!

Oskars Bārtulis pārceļas

Hokejs
2009. gada 2. jūnijā 12:38 2009. gada 2. jūnijā 12:38
 
Latvijas hokeja izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētā Filadelfijas “Phantoms” vienība pārceļas uz Ņujorkas priekšpilsētu Glensfolsu, un klubam būs arī jauna vadība.

Portālam kasjauns.lv Oskars Bārtulis apstiprināja, ka klubam ir jauna mājvieta un arī viņš ir ticies ar jauno kluba vadību: “Pēc pasaules čempionāta vajadzēja steidzami lidot uz ASV, lai aprunātos ar komandas jauno vadību. Viņi bija apmierināti ar manu sniegumu pagājušajā sezonā un saista ar mani cerības arī nākamajā gadā. Tagad ceļā uz spēlēm un treniņiem būs jāpavada četras stundas, jo es dzīvoju Filadelfijā.”

Filadelfijas “Flyers” fārmkluba vismaz 2009./2010. gada sezonā nosaukums būs Adirondakas “Phantoms”, un klubs spēlēs Amerikas hokeja līgā (AHL).

Oskars Bārtulis, kuru 2005. gadā ar kopējo 91. numuru draftēja Filadelfijas “Flyers”, “Phantoms” sastāvā ir aizvadījis divas sezonas: pirmajā sezonā 57 spēlēs gūstot vienus vārtus un izdarot 20 rezultatīvas piespēles, pagājušajā sezonā 80 spēlēs gūstot divus vārtus un izdarot 11 rezultatīvas piespēles.

Kristaps Saulītis/Foto: LETA

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Pievienot komentāru