Neimars "Barcelona" komandas biedriem paziņojis par pārcelšanos uz PSG

Futbols
2017. gada 2. augustā 12:06 2017. gada 2. augustā 12:06 | Papildināts, 2017. gada 2. augustā 12:28
  LETA
Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars trešdien saviem līdzšinējiem komandas biedriem Spānijas grandā "Barcelona" paziņojis, ka pamet komandu un pārcelsies uz Francijas vienību Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Neimars, kurš otrdien vēlu vakarā atgriezās no vizītes Ķīnā, kur pildīja savas saistības pret sponsoriem, trešdienas rītā ieradies "Barcelona" bāzē, taču pirms treniņa komandas biedriem paziņojis, ka pārceļas uz PSG, kā arī atvadījies no viņiem.

Tiek ziņots, ka "Barcelona" futbolisti centušies atrunāt Neimaru no šāda soļa, tomēr viņš bijis nelokāms un vēlāk "Barcelona" bāzi pametis, treniņā ar pārējiem spēlētājiem nepiedaloties.

Pēdējo nedēļu laikā medijos plaši atspoguļotas spekulācijas par 25 gadus vecā Neimara pārcelšanos uz PSG, kas it kā būtu gatava samaksāt futbolista līguma izpirkumu - 222 miljonus eiro. (Foto: EPA/LETA)

Pēdējo nedēļu laikā medijos plaši atspoguļotas spekulācijas par 25 gadus vecā Neimara pārcelšanos uz PSG, kas it kā būtu gatava samaksāt futbolista līguma izpirkumu - 222 miljonus eiro. Tā būtu pārliecinoši lielākā summa, ko kāds klubs iztērējis par futbolistu.

Vēl pirms nedēļas laikraksts "Le Parisien" informēja, ka Neimara pāreja uz PSG varētu tikt oficiāli nokārtota tuvāko dienu laikā, tomēr nedēļas laikā nekas skaidrāks nekļuva.

"Barcelona" prezidents Hoseps Bartomeu iepriekš paziņoja, ka Neimars netiks pārdots. Tāpat runas par Neimara došanos uz Parīzi noliedza kluba jaunais galvenais treneris Ernesto Valverde, sakot, ka tās ir tikai baumas.

Neimaram līgums ar "Barcelona" ir uz vēl četriem gadiem.

Ar "Barcelona" komandu Neimars 2015.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā un divas reizes ir kļuvis par Spānijas čempionu. Viņš šim klubam pievienojās 2013.gadā un kopš tā laika kopumā 186 spēlēs guvis 105 vārtus.

Citi šobrīd lasa

Militāro mācību laikā ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā karavīrs 1
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Alžīrijā atrasts pirms 26 gadiem nolaupīts vīrietis, kuru turēja pagrabā ... gandrīz blakus ģimenes mājām; "burvestība" neļāva saukt pēc palīdzības
Pievienot komentāru