Šovasar augustā Mārtiņš Rubenis ar savu līgavu Ievu Kokoreviču Jūrmalā apmeklēja Ineses Galantes “Summertime” festivālu.

Mārtiņš Rubenis saderinājies ar smuko Ievu Kokoreviču

Sporta zvaigznes
2015. gada 13. oktobrī 05:21 2015. gada 13. oktobrī 05:21
 
Divkārtējais olimpisko spēļu sudraba medaļnieks, kamaniņbraucējs Mārtiņš Rubenis lūdzis daiļās gleznotājas, skaistumkonkursu dalībnieces Ievas Kokorevičas roku un sirdi.

Mārtiņš Rubenis 2013. gada pavasarī apprecējās ar polieti Mariju, ar kuru iepazinās 2007. gadā kustības “Faluņ Dafa” pieredzes apmaiņas konferencē ASV. Kāzas notika Polijā, bet pērn pavasarī pēc Soču olimpiskajām spēlēm Mārtiņš beidza sportista karjeru un ar sievu devās dzīvot uz ASV. Tur Rubenis strādāja uzņēmumā, kas ražo inovatīvus siltumizolācijas un celtniecības materiālus.

Šopavasar Mārtiņš Rubenis atgriezās Latvijā, turklāt kā brīvs vīrietis, jo oficiāli šķīris laulību ar Mariju. Vasarā Mārtiņš sabiedrībā izgāja ar Ievu Kokoreviču – viņi kopā Jūrmalā apmeklēja Ineses Galantes festivāla “Summertime” Galā koncertu. Toreiz viņš par savām jaunajām attiecībām neko plašāk nestāstīja, bet nu Mārtiņš un Ieva saderinājušies. Par to Rubenis sociālajos tīklos paziņoja savas 37. jubilejas dienā – 26. septembrī. Titulētais sportists saņēmis laba vēlējumus, uz ko atbildēja: „Paldies! Lai tādu vairāk ikvienam un ne tikai īpašās dienās. Ziniet, pat zinātnieki ir pierādījuši – tas palīdz!”

Kasjauns.lv / FOTO: Ieva Čīka (LETA), Edijs Pālens (LETA), no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru