Diāna Marcinkēviča (Foto: LETA)

Marcinkēviča iekļūst Otočecas W-25 dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā

Citi sporta veidi
2021. gada 25. maijā 18:24 2021. gada 25. maijā 18:24
  Jauns.lv / LETA
Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča otrdien Slovēnijā izcīnīja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Otočecas W-25 dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā.

Marcinkēviča pārī ar itālieti Kristiānu Ferando turnīra pirmajā spēlē ar 6-4, 6-2 uzvarēja čehieti Anetu Kladivovu un Nikolu Paleceku no Serbijas.

Par ceturtdaļfināla sasniegšanu Marcinkēviča ar pārinieci katra nopelnīja pa deviņiem WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Vienspēļu turnīrā Marcinkēvičai (WTA 283.) piešķirts sestais numurs. Pirmajā kārtā viņai paredzēta cīņa ar kvalifikāciju pārvarējušo Sadu Nahimanu (WTA 436.) no Burundi.

Tikmēr Grieķijā Iraklijas M-15 vienspēļu turnīra pirmajā kārtā Kārlis Ozoliņš (ATP 987.) ar 7-6 (7:5), 3-4 zaudēja britam Artūram Ferijam (ATP 1105.).

Ozoliņš otrā seta vidū pieprasīja medicīnisko pārtraukumu, pēc kura uz brīdi spēja turpināt maču, bet vēlāk nolēma izstāties. Par dalību turnīrā Ozoliņš pie ATP ranga punktiem netika.

Dubultspēlē Ozoliņš nepiedalīsies.

Šī paša turnīra priekšsacīkšu otro kārtu nepārvarēja Rūdolfs Mednis, kurš ATP rangā neatrodas. Viņš kvalifikācijas pirmajā kārtā ar 6-3, 6-2 uzvarēja argentīnieti Aregu Stepanianu, kurš nav ATP rangā, bet no otrās spēles izstājās.

Dāmu konkurencē kvalifikāciju turpat Iraklijā W-15 turnīrā nepārvarēja arī Marija Semeņistaja, kura neatrodas WTA rangā. Viņa kvalifikācijas pirmajā spēlē ar 6-2, 6-1 pārliecinoši uzvarēja dānieti Nikolīni Gulaksenu, kura nav WTA rangā, bet pēc tam ar 4-6, 2-6 piekāpās Francijas pārstāvei Karenai Martjēnai (WTA 1132.), kurai piešķirts septītais numurs.

Citi šobrīd lasa

Itālijas Toskāna maksās no 10 tūkstošiem eiro tiem, kas uz turieni pārcelsies 1
Okeāns aprij kristiešu utopiju Nigērijā
Ar tukšajām pudelēm varēs arī papildināt bankas kontu
Pievienot komentāru