Kontinentālās hokeja līgas spēle starp Rīgas "Dinamo" un HK "Soči" komandām ''Arēnā Rīga''. (Foto: LETA)

Zabusovs: spēle piekliboja visos aspektos

Hokejs
2021. gada 5. novembrī 23:51 2021. gada 5. novembrī 23:51
  Jauns.lv / LETA
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" piektdien regulārā čempionāta mačā bija slikta visos spēles elementos, uzskata rīdzinieku uzbrucējs Patriks Zabusovs.

Jau ziņots, ka "Dinamo" piektdien mājas spēļu sērijas turpinājumā ar 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) piekāpās Latvijas aizsarga Jāņa Jaka pārstāvētajai "Soču" vienībai.

Zaudējumus liedza "Dinamo" komandai pietuvoties Rietumu konferences pirmajam devītniekam, turklāt tagad tikai par punktu atpaliek Soču hokejisti."Momentu realizācija šodien piekliboja. Spēlējām kaut kā nedaudz pavirši, taču negribētos apgalvot, ka "Soči" bija labāki par mums. Nebijām pamodušies. Pirmajā spēles daļā nekas īsti nesanāca. Spēle piekliboja visos aspektos. Neko darīt, aizmirstam šo maču un ejam uz priekšu," klubs citē Zabusova teikto.

Arī Zabusova vārdabrālis un "Dinamo" aizsargs Patriks Ozols, ka komanda bijusi miegaina un pirmos divus periodus aizvadījusi vāji.

"Trešajā periodā saņēmāmies, taču bija jau par vēlu kaut ko glābt. Šovakar nevarējām iemest, ripa negāja iekšā vārtos. Beigās sanāca sāpīgs zaudējums. Manuprāt, lūzuma punkts bija otrie un trešie vārti, kurus zaudējām ar apmēram desmit sekunžu starpību. Spēle ir jāizmirst. Aizvadīsim rītdien treniņu un svētdien jau domāsim par nākamo pretinieku", stāsta Ozols.

Rietumu konferencē Rīgas "Dinamo" ar izcīnītiem 23 punktiem 25 spēlēs ieņem desmito vietu, bet "Soči" atrodas 11.vietā ar 22 punktiem 27 aizvadītajās spēlēs.

Svētdien "Dinamo" eksaminēs Helsinku "Jokerit" komandu, bet pēc tam būs nedēļu ilga pauze. Mājas spēļu sērijas noslēgumā Rīgā viesosies Riharda Bukarta pārstāvētā Vladivostokas "Admiral" un Kazaņas "Ak Bars".

Citi šobrīd lasa

VIDEO: "Viņas stilbs bija pazudis!" Cilvēki šokā par pieredzēto Teksasas pludmalē [Brīdinām, nepatīkami skati!]
"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru