Edijs Pālens/LETA

TEKSTA TIEŠRAIDE: Rīgas "Dinamo" pēc pauzes spēkojas ar Rihardu Bukartu un Vladivostokas "Admiral"

Hokejs
2021. gada 15. novembrī 18:00 2021. gada 15. novembrī 18:00
  Jauns.lv
Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas "Dinamo" 2021./2022. gada sezonas 27. maču aizvadīs pēc izlašu pauzes, savā laukumā uzņemot Latvijas hokeja izlases uzbrucēju Rihards Bukartu un viņa pārstāvēto Vladivostokas "Admiral" Mača sākums 19:30. Portāls Jauns.lv piedāvā teksta tiešraidē sekot līdz notiekošajam laukumā, sociālajos tīklos un komandas iekšienē.

Rīgas "Dinamo" pēc pauzes spēkojas ar Rihardu Bukartu un Vladivostokas "Admiral"

  Tiekamies valsts svētkos! 21:51

Nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs 18. novembrī savā laukumā pret Kazaņas "AK Bars", kas Austrumu konferencē ar 36 punktiem atrodas ceturtajā vietā. 

Spēles sākums pulksten 17, arī šo spēli varēs apmeklēt neliels līdzjutēju skaits. 

  Līdz astotniekam paliek pieci punkti 21:49

Rietumu konferences tabulā:

 

  VIDEO: "Amur" otro vārtu guvums 21:44

 

  Spēles beigusies 21:42

"Dinamo" pēc izlašu pauzes KHL sezonā atgriežas ar 3:2 uzvaru pār "Admiral" komandu. 

  Noraidījums "Admiral" 21:41

60. minūte. "Admiral" pēdējā uzbrukuma viesuli pārtrauc Kestnera sitiens ar nūju pa Zīles rokām. Jāspēlē 11 sekundes. 

  59. minūte 21:38

"Admiral" maina vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, laukumā dodas Rihards Bukarts. 

  57. minūte 21:35

"Dinamo" pilnā sastāvā. Rīdzinieki šovakar izturējuši jau septiņus mazākumus. Šoreiz labi spēlēja visa komanda, bet īpaša uzslava par ļoti spēcīga metiena uztveršanu Čukstem. Viņam tas bija ļoti sāpīgi. 

  Noraidījums "Dinamo" 21:33

54. minūte. Par spēli ar augstu paceltu nūju divas minūtes nopelna Karjalainens. 

  Vārti! "Dinamo" - "Admiral" 3:2 21:30

53. minūte. Gračovs ar metienu no zilās līnijas iešauj ripu aizsegtā Matsona vārtos. Pagājušajā sezonā viņš Rīgas "Dinamo" sastāvā 51 spēlē sakrāja 9 (4+5) punktus. 

  49. minūte 21:23

"Dinamo" pilnā sastāvā. Trīs reizes no droša vārtu zaudējuma glāba Matsons. 

  Noraidījums "Dinamo" 21:20

47. minūte. Divu minūšu noraidījums Radilam. 

  45. minūte 21:18

"Admiral" uzbrucējs Kestners met no ļoti tuvas distances, Matsons savalda ripu. 

  Vārti! "Dinamo" - "Admiral" 3:1 21:12

41. minūte. Karjalainens četras reizes mēģināja dabūt ripu vārtos, taču allaž priekšā bija vārtsargs. Vina atsisto ripu vārtos iebaksta Tivola. Svarīgi vārti perioda sākumā. 

  Sācies trešais periods 21:08

 

  Spēle ar pienākumu izpildītājiem 21:00

Abas komandas šodien vada treneri, kuru amats papildināts ar piebildi "pienākumu izpildītājs". 

Rīgas "Dinamo" galvenā trenera pienākumus izpilda Valērijs Kuļibaba, kuram kluba vadība dos vēl vairāku spēļu uzticības kredītu un tikai tad lems, vai treneru korpusā nepieciešamas vēl kādas izmaiņas. 

"Admiral" komandā galvenā trenera pienākumus izpilda Oļegs Gorbenko, bet kuluāros tiek runāts, ka visai drīz viņa vietu ieņems Latvijas speciālists Leonīds Tambijevs. Vladivostoka kā nākamā darba vieta tiek prognozēta arī no Podoļskas "Vitjaz" atlaistajam Mikam Indrašim. 

Kontinentālās hokeja līgas spēle "Arēnā Rīga", kurā tiekas Rīgas "Dinamo" un Vladivostokas "Admiral" komandas. (Foto: Edijs Pālens/LETA)

 

  VIDEO: Soutorna pirmie vārti KHL līgā 20:55

 

  Otrais periods beidzies 20:54

"Dinamo" - "Admiral" 2:1. 

  Noraidījums "Dinamo" 20:48

37. minūte. Par turēšanu divas minūtes Karjalainenam. "Dinamo" vairākumā spēlēja tikai 22 sekundes.

  Noraidījums "Admiral" 20:47

37. minūte. Par Poirjē nogāšanu, kurš jau bija gandrīz izrāvies viens pret vienu ar vārtsargu, divas minūtes "Admiral" komandai. 

  Vārti! "Dinamo" - "Admiral" 2:1 20:43

36. minūte. Aizturētā soda laikā ātrā uzbrukumā pēc lieliskām Skvorcova un Kuldas piespēlēm savus pirmos vārtus  "Dinamo" sastāvā no tuvas distances gūst aizsargs Soutorns. 

"Admiral" komandu pārstāv latviešu uzbrucējs Rihards Bukarts, bet pagājušajā nedēļā tika ziņots, ka viņam varētu pievienoties arī Miks Indrašis un vienības stūri pārņemt Leonīds Tambijevs. Pagaidām gan Latvijas pārstāvniecība komandā nav palielinājusies.

Mājas spēļu sērijas noslēgumā "Dinamo" 18. novembrī krustos nūjas ar Kazaņas "Ak Bars". Šo sēriju rīdzinieki sāka sekmīgi (4:5 zaudējums "bullīšos" Sanktpēterburgas SKA un 4:1 uzvara pār Maskavas "Dinamo"), bet turpinājumā tika piedzīvotas divas neveiksmes (0:3 pret "Soči" un 1:4 pret Helsinku "Jokerit").

"Admiral" nesen bija sešu zaudējumu sērijā, kuru pārtraucēja iepriekšējā cīņā, 7. novembrī viesos ar rezultātu 1:0 pēcspēles metienu sērijā pārspējot Indraša iepriekš pārstāvēto Maskavas apgabala "Vitjaz".

Rīgas "Dinamo" ar 23 punktiem 26 spēlēs atrodas desmitajā pozīcijā Rietumu konferencē, bet pirmais astoņnieks ir jau septiņu punktu attālumā. "Admiral" ar 17 punktiem 27 dueļos ir 11. Austrumu konferencē.

Abas komandas KHL spēkojušās 14 reizes, no kurām deviņās uzvarējusi "Dinamo" komanda. "Admiral" iepriekšējā sezonā KHL nespēlēja. Šīs sezonas pirmajā savstarpējā spēlē Vladivostokā ar 2:1 uzvarēja Rīgas hokejisti, izšķirošos vārtus divarpus minūtes pirms pamatlaika beigām gūstot Oskaram Cibuļskim.

Izlašu pārtraukumā Rīgas kluba rindas papildināja pieredzējušais vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, uzbrucējs Metjū Lorito un centra uzbrucējs Klāvs Veinbergs. Toties tika pārtraukts līgums ar vārtsargu Mateju Mahovski.

Citi šobrīd lasa

"Kāja cilvēkam pilnībā sadragāta!" baisa avārija Purvciemā; cietušais slimnīcā smagā stāvoklī
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Treneris vieš skaidrību, par Žagara gatavību pusfināla spēlei pret Kamerūnu
Pievienot komentāru