21 gadu vecais Antonio Tiberi 2019.gadā tika kronēts par pasaules junioru čempioni individuālajā braucienā. (Foto: imago images/Sirotti)

Itāļu riteņbraucējs nošāvis ministra kaķi

Sporta zvaigznes
2023. gada 28. februārī 14:45 2023. gada 28. februārī 14:45
  Jauns.lv/LETA
Itālijas riteņbraucējs Antonio Tiberi par Sanmarīno izdarīto kaķa nogalināšanu saņēmis 4000 eiro naudas sodu, atsaucoties uz Itālijas medijiem, vēsta aģentūra "Reuters".

Tiberi noziegumu izdarījis, kad vēlējies izmēģināt gaisa šauteni, to notēmējis pret kaķa galvu un izšāvis. Kaķis piederējis viņa kaimiņam, Sanmarīno tūrisma ministram Pedīni Amati.

"Tas kaķis nevienam netraucēja, viņš bija ar mums kopā ilgu laiku. Mana trīs gadus vecā meita Lučija mīlēja viņu. Nu nevar nogalināt dzīvnieku un tikt cauri sveikā ar 4000 eiro sodu," laikraksts "Corriere della Sera" citē Amati teikto.

Amati novērtē, ka Tiberi atzinās izdarītajā, taču tajā pat laikā norāda, ka šādām personām nevajadzētu izsniegt atļauju dzīvot Sanmarīno.

21 gadu vecais Tiberi 2019. gadā tika kronēts par pasaules junioru čempioni individuālajā braucienā. Itālis pārstāv Pasaules tūres komandu "Trek-Segafredo" un sezonas sākumā aizvadītajos Austrālijas un Apvienoto Arābu Emirātos daudzdienu velobraucienos kopvērtējumā iekļuva labāko astoņniekā, bet jauno braucēju vērtējumā bija starp trīs labākajiem.

Citi šobrīd lasa

Itālijas Toskāna maksās no 10 tūkstošiem eiro tiem, kas uz turieni pārcelsies 1
Okeāns aprij kristiešu utopiju Nigērijā
Aizputes vidusskolas 9. klases izlaidumā sēro par avārijā uz Liepājas šosejas bojā gājušo jaunieti
Pievienot komentāru