Roberts Štrombahs šonedēļ atkāpies par piecām vietām un ieņem 365.pozīciju. (Foto: Evija Trifanova/LETA)

Latvijas vīriešu tenisa pirmajai raketei Štrombaham ATP rangā piecu vietu kritums, Gulbim - desmit

Citi sporta veidi
2023. gada 19. jūnijā 12:55 2023. gada 19. jūnijā 12:55
  Jauns.lv/LETA
Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā Roberts Štrombahs šonedēļ atkāpies par piecām vietām un ieņem 365. pozīciju.

Tikmēr pagājušā nedēļā Latvijas pirmās raketes godu zaudējušais Ernests Gulbis atkāpies vēl par desmit pozīcijām un jaunajā rangā atrodams 385.vietā.

Vēl Kārlis Ozoliņš atkāpies par četrām vietām un ieņem dalītu 1225.pozīciju.

Ranga pirmajā desmitniekā notikusi tikai viena izmaiņa - vietu tajā zaudējis un no desmitās uz 11.vietu atkritis neitrālais sportists Karens Hačanovs. Uz desmito no 12.vietas pakāpies amerikānis Frensiss Tiafo, kurš apsteidzis arī kanādieti Fēliksu Ožjē-Aljasimu.

Ranga līderis joprojām ir serbs Novaks Džokovičs, kam seko spānis Karloss Alkarass un neitrālais sportists Daņiils Medvedevs. Ceturto pozīciju joprojām ieņem norvēģis Kaspers Rūds, piektajā vietā atrodas grieķis Stefans Cicips, kamēr dānis Holgers Rūne joprojām ir sestais, neitrālais tenisists Andrejs Rubļovs - septītais, Teilors Frics no ASV joprojām ieņem astoto vietu, bet devītais ir Janiks Siners no Itālijas.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Miķelis Lībietis pakāpies par septiņām vietu un tagad ieņem 214.pozīciju, bet Štrombahs atguvis piecas vietas un ieņem 764.pozīciju. Ozoliņš atkāpies par 12 vietām un ieņem dalītu 1342.pozīciju. Vēl Mārtiņš Rocēns zaudējis sešas vietas un atrodas dalītā 1582.pozīcijā, kamēr Roberts Jaričevskis zaudējis 144 pozīcijas un ieņem dalītu 2215.vietu.

Citi šobrīd lasa

Okeāns aprij kristiešu utopiju Nigērijā
Aizputes vidusskolas 9. klases izlaidumā sēro par avārijā uz Liepājas šosejas bojā gājušo jaunieti
Divi no trim nāvējošās avārijas upuriem Tukuma novadā joprojām nav atpazīti
Pievienot komentāru