Daniels Ontužāns ir aizvadījis arī septiņas spēles Latvijas izlases rindās. (Foto: imago/Eibner)

RFS pastiprinās ar "Bayern" sistēmā augušo Danielu Ontužānu

Futbols
2023. gada 14. jūlijā 13:34 2023. gada 14. jūlijā 13:34
  Jauns.lv/LETA
Latvijas futbola virslīgas vicelīdere RFS papildinājusi sastāvu ar pussargu Danielu Ontužānu, kurš daļu karjeras pavadījis Minhenes "Bayern" sistēmā, piektdien paziņoja Rīgas vienība.

RFS noslēgusi vienošanos ar Ontužānu līdz sezonas beigām ar iespēju to pagarināt uz vēl diviem gadiem. Klubs norādīja, ka futbolists jau piedalās treniņos un devās arī uz Konferences līgas kvalifikācijas maču Ziemeļmaķedonijā.

23 gadus vecais futbolists lielāko daļu dzīves pavadījis Vācijā, kur arī sācis savu karjeru. Kopš 2010. gada viņš bija "Bayern" audzēknis, pārstāvot jauniešu komandas, bet 2020. gada oktobrī debitēja arī pirmajā komandā, nākot uz maiņu Vācijas kausa izcīņas spēlē. Arī futbolista gaitas pavadījis gandrīz tikai Vācijā, neskaitot vienu sezonu īrē Šveices kluba "St. Gallen" U-21 komandā.

Pēc tam viņš pārcēlās uz "Freiburg" sistēmu un spēlēja Vācijas pēc spēka trešajā līgā, kurā aizvadīja 32 mačus un guva trīs vārtus.

Latvijas izlases rindās Ontužāns aizvadījis septiņus mačus.

Virslīgas vicelīdere RFS no līderes "Riga" šobrīd atpaliek par trīs punktiem. Komandai priekšā cīņas arī UEFA Konferences līgas kvalifikācijā un Latvijas kausā.

Citi šobrīd lasa

"Kas ar vīru? Man galvenais bija izglābt suni," zināms vairāk par postošo ugunsgrēku Tukumā
FOTO: ar medaļas nastu, bet lielām ambīcijām. Latvijas hokeja izlase dodas uz pasaules čempionātu
Vai Dons iekļūs finālā? Publicētas jaunākās bukmeikeru prognozes
Pievienot komentāru