Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Alekss Debrinkats. (Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports/Sipa USA/ Vida Press)

"Red Wings" uzbrucējs Debrinkats atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni

Hokejs
2023. gada 23. oktobrī 20:48 2023. gada 23. oktobrī 20:48
  Jauns.lv/LETA
Detroitas "Red Wings" uzbrucējs Alekss Debrinkats atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju, vēsta turnīra rīkotāji.

Tikmēr par otru labāko spēlētāju atzīts Kolorādo "Avalanche" vārtsargs Aleksandars Georgijevs, bet trešās zvaigznes godu izpelnījies Floridas "Panthers" centra uzbrucējs Sems Reinhārts.

No Otavas "Senators" iegūtais Debrinkats aizvadītajā nedēļā četrās spēlēs guva visvairāk vārtu - piecus - un ar astoņiem punktiem bija otrs rezultatīvākais. "Red Wings" ar Debrinkata palīdzību savu uzvaru sēriju pagarinājusi līdz pieciem mačiem.

Savu rezultatīvāko spēli Debrinkats aizvadīja nedēļas beigās, kad uzvarā pār Kalgari "Flames" izcēlās ar trīs gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli. Ar astoņiem vārtiem un 12 rezultativitātes punktiem amerikāņu uzbrucējs patlaban ir ražīgākais līgā.

Georgijevs aizvadītajā nedēļā trīs mačos svinēja trīs uzvaras, vidēji ielaižot 1,67 ripas un atvairot 94% metienu. Spēlē ar Čikāgas "Blackhawks" Georgijevs palika nepārspēts, izcīnot 14. "sauso" uzvaru karjerā un sesto kopā ar Kolorādo komandu. Šosezon Georgijevs uzvarējis visos piecos mačos, ielaidis vidēji 1,58 ripas un atvairījis 94,3% metienu.

Tikmēr latviešu aizsarga Uvja Balinska komandas biedrs Reinhārts trīs dueļos guva piecus vārtus jeb pusi no komandas desmit precīzajiem metieniem, tāpat pievienodams vienu rezultatīvu piespēli. Ar sešām ripām piecās aizvadītajās spēlēs Reinhārtas dala otro vietu līgas šīs sezonas labāko vārtu guvēju sarakstā.

Citi šobrīd lasa

Nosauktas 5 pazīmes tam, ka vairs nepiederi vidusslānim 3
Nepamatotiem iesniegumiem par invaliditātes piešķiršanu pienācis gals 2
FOTO: Levits, Cihanouska, Gorkšs - Sarunu festivāls "Lampa" pulcē daudzus sabiedrībā zināmus cilvēkus
Pievienot komentāru