AP/Scanpix

"Sabres" hokejistiem sausais zaudējums pret "Coyotes"; Balinskim divas rezultatīvas piespēles AHL

Hokejs
2023. gada 17. decembrī 11:21 2023. gada 17. decembrī 11:21
  Jauns.lv / LETA
Bufalo "Sabres", spēlējot bez savainotā Zemgus Girgensona, sestdien NHL mačā piedzīvoja "sauso" zaudējumu. 

"Sabres" izbraukumā ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:1, 0:1) atzina Arizonas "Coyotes" pārākumu, pretiniekiem izcīnot "sauso" uzvaru otro dienu pēc kārtas.

Otrajā trešdaļā laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Kleitons Kellers, kamēr noslēdzošā perioda vidū pārsvaru dubultoja Laiems O'Braiens.

Bufalo vienības vārtsargs Uko Peka Lūkonens atvairīja 20 pretinieku metienus, bet "Coyotes" rindās Karels Vejmelka tika galā ar visiem 28 viesu metieniem, aizvadot pirmo "sauso" spēli šosezon.

"Sabres" ar 29 punktiem 32 spēlēs Austrumu konferencē atrodas 14.vietā un nākamo spēli aizvadīs otrdien, kad savā laukumā uzņems Kolumbusas "Blue Jackets".

Savukārt citā mačā Kolumbusas "Blue Jackets", Elvim Merzļikinam paliekot ārpus sastāva, savā laukumā ar rezultātu 3:6 (0:2, 2:2, 1:2) piekāpās Ņūdžersijas "Devils", kas svinēja piekto uzvaru pēdējās sešās spēlēs.

Ņūdžersijas komandas panākumu sekmēja Džeks Hjūzs, kurš guva trīs vārtus un tika pie otrā "hat-trick" šosezon, kamēr trīs rezultatīvas piespēles sakrāja Džespers Brats, un pa reizei ripu mājinieku vārtos raidīja Niko Hišīrs, Ēriks Haula un Tailers Tofoli.

"Blue Jackets" labā vārtus guva Kirils Marčenko, Jegors Činahovs un Aleksands Teksjē.

Mājinieku vārtus sargāja Daniils Tarasovs, kurš tika galā ar 24 pretinieku metieniem, bet otrā laukuma galā Akira Šmids atvairīja 23 ripas.

Kolumbusas vienība ar 25 punktiem 32 spēlēs Austrumu konferencē ierindojas 15.pozīcijā.

Jau ziņots, ka sestdien Teodors Bļugers guva trešos vārtus šosezon, taču viņa pārstāvētā Vankūveras "Canucks" viesos ar rezultātu 1:2 (0:1, 1:0, 0:0, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Minesotas "Wild" hokejistiem un pārtrauca četru uzvaru sēriju.

Tikmēr Uvis Balinskis sestdien, aizvadot savu otro spēli Amerikas Hokeja līgā (AHL), izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, taču tas neglāba Šarlotas "Checkers" no zaudējuma papildlaikā.

"Checkers" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (1:1, 2:0, 0:2, 0:1) zaudēja Bridžportas "Islanders".

Balinskis tika pie rezultatīvas piespēles abos mājinieku vārtu guvumos otrajā periodā, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 3:1. Viņš atzīmējās statistikā ar trīs metieniem pa pretinieku vārtiem un noslēdza maču ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Latvijas hokejistu Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Floridas "Panthers" nosūtīja uz fārmklubu jau otro reizi šosezon. Iepriekšējā reizē Balinskis tika izsaukts atpakaļ uz "Panthers" pēc vienas spēles "Checkers" rindās.

Citā mačā Raivja Ansona pārstāvētā pārstāvētā Vilksbāras/Skrentonas "Penguins" mājās ar 2:1 (1:1, 0:0, 1:0) uzvarēja Ročesteras "Americans". Ansons tika pie diviem divu minūšu noraidījumiem, četras reizes meta pa vārtiem un iekrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Vēl Ebotsfordas "Canucks", Artūram Šilovam paliekot uz rezervistu soliņa, izbraukumā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pārspēja Tūsonas "Roadrunners".

"Penguins" ar 31 punktu 26 spēlēs Austrumu konferencē ieņem ceturto vietu, "Checkers" ar 28 punktiem 25 mačos ierindojas astotajā pozīcijā, kamēr "Canucks" Rietumu konferencē ar 30 punktiem 24 cīņās atrodas piektajā vietā.

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 4
Maijpuķīšu pušķītis Latvijā maksā tikpat, cik kādreiz istabas īre 4
Drāma Latvijas izlases gaumē. Arī ar slovākiem spēlējam pagarinājumu
Pievienot komentāru