Roberts Bukarts komandas biedram skaidro hokeju. (Foto: HC Vítkovice Ridera/Facebook.)

Bukarts, Batņa un Gudļevskis svin uzvaras un gūtus vārtus

Hokejs
5. janvārī 23:04 2024. gada 5. janvārī 23:04
  Jauns.lv/LETA
Latvijas uzbrucējs Roberts Bukarts piektdien guva vārtus Čehijas hokeja ekstralīgas mačā un kopā ar Vītkovices "Ridera" komandu svinēja uzvaru.

"Ridera" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 1:0) papildlaikā pārspēja "Olomouc" hokejistus.

Bukarts ar vārtu guvumu atzīmējās spēles 12.minūtē, kad vairākumā panāca 1:0. Latviešu uzbrucējs šajā mačā uz ledus bija 15 minūtes un 48 sekundes, kuru laikā divreiz meta pa vārtiem, bloķēja vienu metienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Šajā sezonā Bukarts 29 mačos guvis deviņus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr aizsargs Ralfs Freibergs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli mačā, kurā viņa pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" mājās ar 2:3 (0:0, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā zaudēja Karlovi Vari "Energia". Precīzā metienā tukšos vārtos piespēlēja aizsargs Kristaps Zīle, viņa un Jāņa Jaka pārstāvētajai Litvīnovas "Verva" mājās ar 5:2 (0:1, 3:1, 2:0) pārspējot Tršinecas "Ocelārži". Uzbrucējs Eduards Tralmaks šoreiz palika bez punktiem spēlē, kurā Kladno "Rytīrži" viesos ar rezultātu 2:7 (2:1, 0:3, 0:3) zaudēja Plzeņas "Škoda" hokejistiem.

Litvīnovas komanda ar 59 punktiem 33 mačos ir ceturtā, Hradeckrālovas hokejisti ar 50 punktiem tikpat spēlēs ir septītie, bet Vītkovices un Kladno komandas sakrājušas 36 un 28 punktus 30 un 31 duelī, kas dod 12. un 13.pozīciju starp 14 klubiem.

Batņam gūti vārti un rezultatīva piespēle uzvarētā Somijas čempionāta mačā

Latvijas uzbrucējs Oskars Batņa piektdien Somijas hokeja čempionāta spēlē izcēlās ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli, sekmējot Mikeli "Jukurit" komandas uzvaru.

"Jukurit" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:0, 2:1, 0:1) pārspēja Tamperes "Ilves" hokejistus.

Batņa asistēja komandas pirmajos vārtos un 33.minūtē pie vārtiem mainīja ripas lidojuma virzienu, tobrīd panākdams 4:0. Šajā cīņā viņš 19 minūtēs un desmit sekundēs trīsreiz meta pa vārtiem, uzvarēja 55% iemetienu, tika pie divām soda minūtēm un iekrāja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Šosezon Batņa 35 mačos guvis desmit vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles.

Citā spēlē aizsargs Miks Tumānovs nospēlētās 84 sekundēs paguva tikt pie negatīva lietderības koeficienta -1, kamēr Jiveskiles JYP mājās ar 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) atzina Kuopio "KalPa" pārākumu.

"Jukurit" ar 60 punktiem 36 mačos ieņem piekto vietu 15 komandu konkurencē, bet JYP ar 46 punktiem 35 dueļos ir 14.vietā.

"Jukurit" iepriekšējā sezonā izcīnīja 11.vietu 15 komandu čempionātā, bet JYP - 13.vietu, izslēgšanas cīņām nekvalificējoties.

Gudļevsks palīdz "Fischtown Pinguins" komandai atgriezties uz uzvaru takas

Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis piektdien palīdzēja Brēmerhāfenes "Fischtown Pinguins" komandai atgriezties uz uzvaru takas Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlēs.

"Fischtown Pinguins" komanda, kurai iepriekšējā mačā pārtrūka astoņu uzvaru sērija, viesos ar 3:2 (1:0, 2:1, 0:1) guva virsroku pār Frankfurtes "Lowen" hokejistiem.

Gudļevskis Brēmerhāfenes komandas vārtos atvairīja 21 jeb 91,3% raidījumu.

Ar 72 punktiem 35 spēlēs "Fischtown Pinguins" turnīra tabulā ieņem otro vietu 14 komandu konkurencē.

"Fischtown Pinguins" vārtsargu trenera amatā darbojas Latvijas speciālists Edgars Lūsiņš.

Citi šobrīd lasa

"Es jūtos kā karaliene!" - Katrīne Vasiļevska blondīne ir tikai sirdī
FOTO: iedzīvotāji jautrā noskaņojumā un ar smaidu sejā sakopj savu zemi. Latvijā norisinās Lielā talka
FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa
Pievienot komentāru