Latvijas autogols 15. sekundē (ekrānuzņēmums no video)

VIDEO: Kaut kas neticams! Latvijas izlases spēlētājs Mārcis Ošs iesit vienu no ātrākajiem autogoliem futbola vēsturē 2

Futbols
26. martā 19:43 2024. gada 26. martā 19:43 | Papildināts, 26. martā 00:01
 
Sporta
nodaļa
| Jauns.lv
Latvijas futbola izlases pārbaudes spēle Kiprā pret Lihtenšteinu sākās traģikomiski, Latvijas aizsargam Mārcim Ošam jau 15. sekundē raidot bumbu savos vārtos.

Spēles sākumā Ošs nesapratās ar vārtsargu Pāvelu Šteinboru, un raidīja bumbu tukšos vārtos, ļaujot Lihtenšteinai izvirzīties vadībā 0:1.

Par laimi, 11. minūtē Raimonds Krollis rezultātu izlīdzināja, un 1. puslaiks noslēdzās neizšķirti 1:1. Diemžēl otrajā puslaikā neko vairāk Latvija neiespēja, un nācās samierināties ar neizšķirtu 1:1.

Par Oša "vārtiem" soctīklos ironizēja arī tādēļ, ka abi ar vārtsargu savulaik spēlējuši vienā klubā.

Uzskata, ka pasaules rekords pieder angļu futbolistam Patrikam Karlam Krūzam, kurš 1977. gada janvārī Anglijas ceturtās divīzijas komandas "Torquay United" spēlē pret "Cambridge United" komiskā situācijā pamanījās savu vārtsargu pārspēt jau sestajā sekundē.

Viņš vēlāk stāstīja, ka spēle notika uz apledojuša laukuma, bet vārtsargs cieta no stostīšanās, tādējādi notika komiska nesaprašanās. Krūzs gribēja atspēlēt bumbu vārtsargam, bet viņš nespēja savam spēlētājam uzkliegt, ka ir izskrējis no vārtiem ķert bumbu. “Viss, ko es zināju, bija tas, ka viņš joprojām ir vārtos, bet tad, kad viņš saprata, ka es viņu nedzirdu, viņš mēģināja nokļūt atpakaļ, paslīdēja uz ledus. Un tad, kad es paspēru bumbu atpakaļ, es pamanīju viņu guļam uz zemes un bumbu ieripojam vārtos. Diemžēl nevienā kamerā to neierakstīja!”

Citi šobrīd lasa

FOTO: motosezonas atklāšanā saulainās Rīgas ielas pieskandina motociklu rūkoņa 1
Kas ir latviete Astrīda Menksa, kura iekarojusi miljardiera Vorena Bafeta sirdi 2
FOTO: tas noteikti jāredz! Talkotāji atrod zilus brīnumus, pikantākā izstāde, Merzļikins negrib runāt, bet ziema aiziet
Skatīt visus komentārus