"Rīgas Zeļļi" komanda ceturtdien nodrošināja vietu "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfinālā (Foto: Rīgas Zeļļi/Facebook)

"Rīgas Zeļļi" iekļūst LBL pusfinālā

Basketbols
18. aprīlī 21:13 2024. gada 18. aprīlī 21:13
 
Sporta
nodaļa
| Jauns.lv/LETA
"Rīgas Zeļļi" komanda ceturtdien nodrošināja vietu "Pafbet" Latvijas Basketbola līgas pusfinālā, kurā pretī stāsies "Ventspils" komanda.

Rīdzinieki viesos ar rezultātu 81:74 pārspēja "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" komandu un sērijā līdz trīs uzvarām panāca 3-1.

Uzvarētājiem Kamaka Hepa guva 15 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, Džordanam Hanteram bija 14+8, kā arī piecas rezultatīvas piespēles, bet Dāvids Vīksne guva 13 punktus un pārtvēra trīs bumbas. 

Saistītās ziņas

"Rīgas Zeļļi" izvirzās vadībā LBL ceturtdaļfināla sērijā
"Rīga Zeļļi" izcīna uzvaru LIBL spēlē
VIDEO: "Rīgas Zeļļi" uzvar valmieriešus un sasniedz Latvijas kausa pusfinālu

Valmieriešiem sezonas pēdējā spēlē Šons Seneka Naits guva 15 punktus un izcīnīja deviņas bumbas zem groziem, Rostislavam Novickim bija 13+6, savukārt Ričads Greitāns guva 12 punktus.

Pirmajā mačā ar "Rīgas Zeļļi" savā laukumā uzvarēja ar 87:65, bet otrajā ar 96:95 mājās pārāki bija valmierieši. Trešajā spēlē rīdzinieki mājās bija pārāki ar 90:67 un sērijā līdz trīs uzvarām atguva pārsvaru ar 2-1.

Otrā ceturtdaļfinālā spēkojas "Ogre" un "Liepāja" un pēc trīs mačiem ar 2-1 vadībā ir ogrēnieši. "VEF Rīga" un "Ventspils" jau ir nodrošinājušas vietu pusfinālā.

Citi šobrīd lasa

"Vēzis ir atnācis, lai uzlabotu manu dzīvi..." - Inese Supe par cīņu ar ļauno slimību
Gudļevskis mačā ar slovākiem zaudējis 7 kilogramus svara. Treneri pirms spēles ar ASV uzsver spēlētāju atjaunošanās nozīmi
Rinkēvičs: "Priekšvēlēšanu debatēm jānotiek latviešu valodā"
Pievienot komentāru