Viens no Jēvles "Brynas" uzbrukuma līderiem turpinās pārstāvēt komandu arī Zviedrijas augstākajā līgā. (Foto: AFP/Scanpix)

Indrašis arī nākamsezon turpinās spēlēt "Brynas", tikai jau augstākā līmenī

Hokejs
24. aprīlī 16:56 2024. gada 24. aprīlī 16:56
  Jauns.lv/LETA
Latvijas hokejists Miks Indrašis arī nākamsezon pārstāvēs Zviedrijas klubu Jēvles "Brynas", kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, sarunā ar mediju "Sportbladet" atklāja sportists.

Jau ziņots, ka otrdien Indraša un Kārļa Čukstes pārstāvētā "Brynas" Zviedrijas pēc spēka otrās līgas finālsērijas ceturtajā mačā ar 3:1 pārspēja Stokholmas "Djurgarden" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 4-0, nodrošinot nākamsezon atgriešanos Zviedrijas spēcīgākajā līgā.

Pēc finālsērijas noslēdzošās spēles Indrašis sarunā ar "Sportbladet" norādīja, ka viņš Jēvles komandā spēlēs arī nākamsezon, taču pagaidām klubs par to vēl nav paziņojis.

Indrašis, kurš "Brynas" pievienojās pirms sezonas sākuma, noslēdzot vienošanos uz vienu sezonu, regulārajā čempionātā 52 spēlēs izcēlās ar 26 gūtiem vārtiem un 32 rezultatīvām piespēlēm, bet 13 "play-off" mačos viņš tika pie trīs precīziem metieniem un deviņām piespēlēm.

"Brynas", kas Zviedrijā izcīnījusi 13 čempiontitulus, spēcīgākajā līgā atgriezīsies pēc vienas sezonas pārtraukuma.

Citi šobrīd lasa

Cilvēki "šūmējas": kāpēc 4. maiju dēvējam par Baltā galdauta svētkiem, kas kopīgs Neatkarības deklarācijai ar sēdēšanu pie viena galda? 2
Īpašais 4. maija svētku pastaigas maršruts: izstaigā neatkarības atjaunošanas dienas vēsturiskās vietas!
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
Pievienot komentāru