Siguldas novadā iereibis vadītājs ar automašīnu ietriecas kokā

112
2013. gada 2. oktobrī 11:18 2013. gada 2. oktobrī 11:18
 
Vakar Siguldas novadā iereibis vadītājs ar automašīnu ietriecies kokā. Vadītājs ar smagu galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums 24.kilometrā 1969.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Citroen" alkohola reibumā, nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Vadītājs ar smagu galvas traumu un lūzumiem nogādāts slimnīcā.

Savukārt Talsu novadā, Vandzenes pagastā, 1938.gadā dzimis vīrietis, vadot kravas automašīnu "MAN", nobrauca no ceļa un ietriecās elektrības stabos. Avārijā cieta automašīnas vadītājs, kurš ar traumām nogādāts slimnīcā. Pēc negadījuma konstatēts, ka bojāti arī elektrības stabi un transformatora skapis.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 36 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cieta seši cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 19 avārijas, kurās cieta četri cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bija autovadītāji, 13 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit cilvēki - pieci autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

LETA

Citi šobrīd lasa

"Pirmais taustiņš Lanai, otrais - man pašam," - Raimonds Pauls par savas ģimenes pieminekļa tapšanu
Pat vairākus tūkstošus vērtas! Kādas somas izvēlas Latvijas politiķes
FOTO: pusnaktī partnerību reģistrējis pirmais viendzimuma pāris Latvijā - Jānis un Maksims 11
Pievienot komentāru