Valmierā uz gājēju pārejas automašīna notriec bērnu

112
2013. gada 25. aprīlī 09:18 2013. gada 25. aprīlī 09:18
 
Vakar Valmierā uz gājēju pārejas automašīna notrieca astoņus gadus vecu meiteni.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Valkas ielā 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Volvo V70", uz gājēju pārejas notrieca 2005.gadā dzimušu meiteni, kura ar galvas traumu nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Piedrujas un Vietalvas ielas krustojumā, 1933.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Renault", notrieca 1950.gadā dzimušu sievieti, kura ar lūzumiem nogādāta slimnīcā reanimācijas nodaļā.

Ķeguma novadā, uz autoceļa Ķegums-Birzgale, 1957.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "BMW" nobrauca no ceļa un apgāzās. Avārijā cieta automašīnas pasažiere, 1933.gadā dzimusi sieviete, kura lūzumiem nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 55 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cieta astoņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 25 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem 12 bijuši autovadītāji, 13 - velosipēdu un motorollera vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti astoņi transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un trīs velosipēdu un motorollera vadītāji.

LETA

Citi šobrīd lasa

Attiecību skaidrošana var izvērsties negaidīti - horoskops visām zodiaka zīmēm no 1.07. līdz 7.07.
Dzērājšofera izraisītā avārijā cietusi Latvijas vadošā sprintere Gunta Vaičule
"Sākotnēji visi par atgadījumu smējās!" Atklātas jaunas detaļas par Vārvē nošauto zagli 1
Tēmas: Ķegums, BMW, Volvo, Renault
Pievienot komentāru