Konkursā meklē labākās klases audzināšanas stundas

Sabiedrība
2012. gada 19. septembrī 23:44 2012. gada 19. septembrī 23:44
 
Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcija (VBTAI) kustības "Draudzīga skola" ietvaros izsludinājusi konkursu pedagogiem par labāko klases audzināšanas stundu draudzīgas un cieņpilnas vides veicināšanai klasē, pavēstīja Labklājības ministrijas Komunikācijas nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brīvmane.

Konkursa mērķis ir draudzīgas, cieņpilnas un savstarpēji atbalstošas vides attīstīšana skolā, pieredzes apmaiņas veicināšana starp mācību iestādēm, kā arī pedagogu aktīvāka iesaiste kustībā "Draudzīga skola".

Ar šo konkursu inspekcija vēlas dot iespēju pedagogiem radošā un atraktīvā formā runāt par jaunajiem izaicinājumiem skolas un klases vidē, piemēram, par vardarbību un mobingu, jauno tehnoloģiju, interneta un mediju ietekmi, iecietības un empātijas veicināšanu un citām tēmām. Konkursa darbi palīdzēs radīt mācību materiālu, kas būs noderīgs citiem kustības "Draudzīga skola" dalībniekiem.

Lai piedalītos konkursā, skolotājiem VBTAI līdz 31.oktobrim jāiesūta stundas plāns un tās norises apraksts. Pedagogi sūtījumam var pievienot mācību stundas fotoattēlus vai videomateriālus, kā arī skolēnu atsauksmes par klases stundā pārrunāto un izdarītajiem secinājumiem.

Konkursam iesūtītos darbus žūrija vērtēs trijās kategorijās, un labāko darbu autoriem balva katrā vērtēšanas kategorijā būs iespēja apmeklēt kultūras un izklaides pasākumus.

BNS

Citi šobrīd lasa

Skriešanas prieks pāri visam! "Rimi" Rīgas maratona spilgtākie mirkļi. FOTO
Helikopters, kurā atradies Irānas prezidents Raisī, veicis piespiedu nosēšanos 1
Ukrainas uzbrukums Krievijas aviobāzei un naftas pārstrādes rūpnīcai
Pievienot komentāru