Viens no laureātiem, kurš tiks apbalvots, ir junioru pasaules rekordists šķēpmešanā Zigismunds Sirmais.

Rīgas domē sveiks labākos sportistus un apbalvos bērnu un jaunatnes sporta klubus

Runā Rīga
2012. gada 13. jūnijā 12:01 2012. gada 13. jūnijā 12:01
 
Ceturtdien, 14. jūnijā, Rātsnamā (Rātslaukumā 1), Portretu zālē plkst. 15.00 Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja Eiženija Aldermane apbalvos konkursa “Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2011. gadā” laureātus.

Svinīgajā pasākumā kā sveiks arī galvaspilsētas labākos sportistus, tajā skaitā pasaules junioru rekordistu šķēpmešanā Zigismundu Sirmo.

Konkursa “Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2011. gadā” laureātiem – 10 komandu sporta veidu, septiņu individuālo sporta veidu, kā arī piecu neolimpisko sporta veidu klubiem Rīgas pašvaldība piešķirs finansējumu 34 650 latu apmērā treniņu procesa organizēšanai, dalībai sacensībās, veselības nostiprināšanas nodarbību organizēšanai, kā arī talantīgu jauniešu sporta meistarības pilnveidošanai.

Pasākumā naudas balvas pasniegs arī Rīgas labākajiem sportistiem un viņu treneriem, par izciliem sasniegumiem 2011. gadā. Labāko vidū tādi pazīstami sportisti kā smaiļotāji Krists Straume un Aleksejs Rumjancevs, šķēpmetējs Zigismunds Sirmais,  Paralimpisko spēļu vairākkārtējs godalgoto vietu ieguvējs Aigars Apinis u.c.  Pasākuma laikā Rīgas pašvaldības pateicība tiks izteikta arī starptautisko sacensību vieglatlētikā „Rīgas kausi” direktorei Ievai Zundai.

Konkursu “Rīgas pilsētas labākais bērnu un jaunatnes sporta klubs, organizācija 2011. gadā” organizē un pasākumu rīko Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD). Gan konkursa laureātu, gan labāko sportistu saraksts publicēts interneta vietnē www.sports.riga.lv. 

Kasjauns.lv/Foto: Evija Trifanova/LETA

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Citi šobrīd lasa

"Vai tiešām nevar vismaz samazināt?" atpūtnieku sarūgtina redzētais Bulduru pludmalē 9
Sāpīgais zaudējums pret Filipīnām: vai tas vispār samazina mūsu basketbolistu izredzes tikt uz olimpiskajām spēlēm?
Filipīnieši izsēj handikapu, atgūstas un aizsūta atvaļinājumā Gruziju, kas nemācēja pat iemest savā grozā
Pievienot komentāru