Akcijā „Elpo ZAĻI” aicina aizdomāties par veselīgu dzīvesveidu

Runā Rīga
2012. gada 19. martā 14:37 2012. gada 19. martā 14:37
 
No 19. marta līdz 11. maijam norisināsies interaktīvā informēšanas kampaņa „Elpo ZAĻI!”. Kā Kasjauns.lv informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, kampaņas norises laikā galvenā uzmanība tiks vērsta uz vienu no aktuālākajām infekcijas slimībām – tuberkulozi.

Sabiedrības informēšanas kampaņas ietvaros tiks rīkoti semināri, erudīcijas spēles Rīgas skolās, Rīgas Sociālā dienesta dienas centros, dienas centrā bezpajumtniekiem, grupu dzīvokļu jauniešiem par tēmām: tuberkuloze, imunitāte, smēķēšana un zaļā domāšana. Aicinām Rīgas skolas pieteikt savu līdzdalību projektā „Elpo ZAĻI”, rakstot uz e-pastu: ra.trepes@inbox.lv.

Sabiedrības informēšanas kampaņa „Elpo ZAĻI!” Rīgā noritēs jau trešo gadu. To atbalsta Rīgas domes Labklājības departaments, Latvijas Tuberkulozes fonds un ziedotāji. Kampaņas mērķis ir ar dažādu interaktīvu metožu palīdzību atgādināt cilvēkiem, ka ir jārūpējas par savu veselību, ikdienā uzlabojot organisma imunitāti, domājot un dzīvojot „zaļāk”: nesmēķējot, ievērojot un sabalansējot ēšanas, fizisko, brīvā laika aktivitāšu un higiēnas ieradumus. Pēdējo gadu laikā akcijā iesaistījušies vairāk nekā 25 000 Latvijas iedzīvotāju.

Rīgas pašvaldība atbalstīja finansējuma piešķiršanu biedrībai „Radošā apvienība jauniešiem TREPES” informēšanas kampaņai „Elpo ZAĻI” budžeta programmas „Sadarbība ar nevalstiskajām organizācijām” ietvaros.

Kasjauns.lv

Sadarbībā ar Rīgas pašvaldību

Citi šobrīd lasa

Savākti paraksti pret valsts naudas tērēšanu Eirovīzijai 10
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu 3
Gudļevskis rāda varonību un saglabā Latvijai cerības uz ceturtdaļfinālu
Tēmas: Tuberkuloze
Pievienot komentāru