VL-TB/LNNK nolemj referenduma dienā apvienoties vienā partijā

Politika
2011. gada 30. maijā 20:05 2011. gada 30. maijā 20:05
 
Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) šodien valdes sēdē nolēma apvienoties vienā partijā, aģentūru LETA informēja TB/LNNK valdes loceklis Jānis Tomels.
Valsts prezidents Valdis Zatlers (trešais no labās) un politisko partiju apvienības "Visu Latvijai!" – "Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK pārstāvji - Einārs Cilisnskis (no kreisās), Gaidis Bērziņš, Raivis Dzintars, Inese Laizāne un Roberts Zīle tikšanās laikā Rīgas pilī.

Partijas dibināšanas kongress tiks sasaukts 23.jūlijā - dienā, kad plānots referendums par prezidenta Valda Zatlera ierosinājumu atlaist Saeimu.

Šāds lēmums tika pieņemts, "ņemot vērā straujās pārmaiņas politiskajā situācijā, nepieciešamību sabiedrībai piedāvāt jaunu valsts attīstības redzējumu, kas balstītos gan uz godīgu politiku, gan nacionālajām vērtībām, kā arī partiju VL un apvienības TB/LNNK jau iepriekš pausto apņēmību konsolidēt nacionāli konservatīvos politiskos spēkus," stāstīja Tomels.

Šodien arī tika nodibināta TB/LNNK Valkas novada grupa, kurā tagad darbojas astoņi partijas biedri. Grupa izveidota ar mērķi stiprināt nacionālās apvienības darbu Valkas novadā.

Kasjauns.lv/LETA/Foto: Lita Krone/LETA

Citi šobrīd lasa

Eirovīzijas skandāli turpinās. Īrijas pārstāve "Bambie Thug" nepiedalās mēģinājumā pirms fināla
Noskaidrots gada vārds, Ābols sit tiesnesi un nervi čupā: ko par hokeja uzvaru raksta sociālajos tīklos 3
Nedraudzīgās Baltijas valstis, apiet sistēmu un komentētāju kļūdas - kas no Eirovīzijas tika apspriests sociālajos tīklos
Pievienot komentāru