Par „Latvijas zelta talantu 2010” kļūst Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība

Kultūra
2010. gada 7. novembrī 00:36 2010. gada 7. novembrī 00:36
 
Sestdien, 6. novembrī, LNT kanāla tiešraidē par „Latvijas zelta talantu 2010” kļuva Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība.

Savu lielo un ilgi loloto sapni fināla raidījumā piepildīja abas mazās balerīnas – Agate Zālīte no Rīgas uzstājās kopā ar Latvijas Nacionālās operas baleta prīmu, bet liepājniece Grieta Grīnberga dejoja pārī ar Operas solistu. Dāvis Dudelis no Rīgas arī piepildīja savu sapni, uzstājoties kopā ar perkusionistiem no „Pulse Effect”, bet otrajā Dāvja priekšnesumā uz skatuves bija pat divi riteņi. Amanda Bašmakova no Alūksnes piepildīja savu sapni un finālā dziedāja Selīnas Dionas populāro dziesmu „Power of Love”. Amandas otrais priekšnesums bija īsts izaicinājums – viņa uzstājās kopā ar „Latvijas Zelta talanti 2008” finālistiem - beat box grupu „PER”. Par pārsteigumiem gādāja arī Latvijas Ielu Vingrošanas sporta biedrība no Rīgas un dziedātāja Patrīcija Bloma no Ogres.

Šova „Latvijas Zelta talanti 2010” finālā notika arī ZZ Stipendiju konkursa piecu uzvarētāju un Ls 1000 stipendijas ieguvēju, kā arī „Zelta Zivtiņas” veicināšanas balvu ieguvēju paziņošana. Paralēli šova žūrijai darbojās ZZ Stipendiju žūrija –Zigmārs Liepiņš, Māris Sirmais, Valts Kleins, Dita Rietuma, Kristaps Kalns, Māra Upmane-Holšteina, Armands Puče, Anatolijs Kreipāns, Aigars Grauba un citi –, izvērtējot vairāk nekā 1000 pieteikumus un iesniegtos darbus kategorijās foto, mūzika, sports, video un māksla – dizains. Par stipendiātiem kļuva: Toms Rēķis mūzika, Ernests Sveisbergs foto, Dita Pane māksla un dizains, Rūdolfs Miķelsons video, Jānis Vanags sports.

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva


Citi šobrīd lasa

Cilvēki "šūmējas": kāpēc 4. maiju dēvējam par Baltā galdauta svētkiem, kas kopīgs Neatkarības deklarācijai ar sēdēšanu pie viena galda? 2
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
Vankūverā briest "šilovmānija"? Fani pat atrod analoģiju ar "bītliem"!
Pievienot komentāru