Policists atvaļinājuma laikā atpazīst un aiztur zagli

112
2010. gada 16. septembrī 11:41 2010. gada 16. septembrī 11:41
 
Vakar kāds policists uz ielas pazinis kabatzagli un nolēmis tam sekot. Ilgi nebija jāgaida, kad zaglis mēģināja apzagt kādu jaunu sievieti, bet tika aizturēts ar lietiskajiem pierādījumiem.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāve Sigita Pildava, vakar ap plkst.19 kāds Kriminālpolicijas darbinieks, kurš ilgus gadus nostrādājis nodaļā, kas cīnās ar kabatzagļiem, pastaigājās pa Rīgas centru. Viņš bija ikgadējā atvaļinājumā, bet, uz ielas pazīstot kādu kabatzagli, nespēja atturēties no viņa izsekošanas. Zaglis tika pamanīts uz gājēju pārejas iepretim tirdzniecības centram "Origo". Policists minēto personu bija aizturējis pirms gada.

Sākotnēji zaglis devās uz 22.trolejbusa galapunktu, bet, nevienu upuri nenoskatījis, gāja uz 23.trolejbusa galapunktu. Kad pienāca trolejbuss, pa pirmajām durvīm tajā kāpa jauna sieviete ar atvērtu somiņu. Zaglis izvilka maku un tika aizturēts. Policists sāka kliegt, lai jaunā sieviete neaizbrauc. Vēl kāds garāmgājējs policistam palīdzēja zagli pieturēt līdz policijas atbraukšanai.

Jaunā sieviete bija šokā par notikušo, jo tikai pirmo gadu sākusi studijas Rīgā. Viņa ir tukumniece.

Kā liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija, aizturētais ir 1974.gadā dzimis romu tautības vīrietis, kurš iepriekš jau vairākkārt tiesāts par zādzībām.

LETA

Citi šobrīd lasa

Īpašais 4. maija svētku pastaigas maršruts: izstaigā neatkarības atjaunošanas dienas vēsturiskās vietas!
FOTO: tas noteikti jāredz! Hokejisti "iznīcina" Saeimu, Dons pošas uz Eirovīziju, Allas Pugačovas jaunākie foto
Vankūverā briest "šilovmānija"? Fani pat atrod analoģiju ar "bītliem"!
Tēmas: Origo
Pievienot komentāru