"airBaltic" lidmašīna Tallinā nosēdusies ar vienu dzinēju

Sabiedrība
2010. gada 16. septembrī 10:56 2010. gada 16. septembrī 10:56
 
Aviokompānijas "airBaltc" lidmašīna, kas sestdien veica reisu no Rīgas uz Tallinu, bija spiesta nolaisties Tallinas lidostā ar vienu darbojošos dzinēju, jo otrajā bija radušās problēmas ar eļļas spiedienu, vēsta "Postimees".

"Tā nebija avārijas situācija, mūsu piloti izpildīja visas drošības prasības," šo incidentu skaidroja "airBaltic" korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Vanags teica, ka, tuvojoties Tallinai, lidmašīnas dators brīdināja par problēmām ar eļļas spiedienu vienā dzinējā un "Fokker" piloti piesardzības dēļ nolēma to izslēgt.

Laikraksta intervētie pasažieri teica, ka lidmašīnā nenotika nekas dramatisks, viss tika kontrolēts un lidmašīna nolaidās ļoti gludi, taču lidosta bija gatava sliktākajam variantam. Pēc tam, kad apkalpe informēja Tallinas gaisa satiksmes vadības centru par problēmām ar dzinēju, lidmašīnu sagaidīja glābšanas komandas ar attiecīgo glābšanas aprīkojumu.

Vanags teica, ka Tallinas lidostā dzinēja problēmas tika likvidētas un lidmašīna turpināja lidojumus saskaņā ar grafiku.

LETA

Citi šobrīd lasa

Mirdza Martinsone un Mārtiņš Vilsons pie leģendārās "Mirāžas" auto atminas 40 gadu vecus notikumus
"Tas ir sirdi plosoši": Demija Mūra gatavojas Brūsa Villisa aiziešanai
FOTO: tas noteikti jāredz! Hokejisti "iznīcina" Saeimu, Dons pošas uz Eirovīziju, Allas Pugačovas jaunākie foto
Tēmas: airBaltic
Pievienot komentāru