Uz Latvijas ceļiem gājuši bojā divi motociklisti

112
2010. gada 8. septembrī 09:23 2010. gada 8. septembrī 09:23
 
Pagājušajā diennaktī avārijās uz Latvijas ceļiem ir gājuši bojā divi cilvēki.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību birojā aģentūru LETA informēja, ka Rēzeknes novadā, uz autoceļa Jaunstašuļi-Geneviči, sadūrās mikroautobuss "Ford Transit", kuru vadīja 1988.gadā dzimis vīrietis, un motocikls KTM", kuru vadīja 1970.gadā dzimis vīrietis. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira motocikla vadītājs, savukārt mikroautobusa vadītājs brauca bez vadītāja apliecības un viņa organismā konstatētas 1,17 promiles alkohola.

8.septembrī ap plkst.2 Jelgavā, uz Lietuvas šosejas, no ceļa nobrauca un apgāzās motocikls, ar kuru brauca divi vīrieši, taču vadītājs nav noskaidrots. No gūtajām traumām notikuma vietā nomira pagaidām neidentificēts vīrietis, savukārt 1988.gadā dzimis vīrietis, kurš arī brauca ar motociklu, ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Kopumā vakar Latvijā reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 11 negadījumos cieta cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 20 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem sešos cietuši cilvēki.

Kā informēja policijā, pagājušajā diennaktī Ceļu policijas darbinieki Latvijā aizturēja 16 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No aizturētajiem divi bija automašīnu vadītāji, bet 14 - velosipēdu un mopēdu vadītāji. Rīgas reģionā aizturēti divi šādi likumpārkāpēji - velosipēdu un mopēdu vadītāji.

LETA

Citi šobrīd lasa

Par drošības jostām visi aizmirsa: autoavārijā pie Olaines gājis bojā cilvēks, divi guvuši traumas
"Tā ir nolādēta šoseja!" Ziemeļīriju satriec 17 gadu vecas lietuvietes un viņas mīļotā puiša nāve
VIDEO: kasešu munīcijas triecienā Luhanskas poligonā nogalināti vairāk nekā 100 Krievijas karavīri
Tēmas: KTM, Ford
Pievienot komentāru