Joku plēsējs Ufo vēlēšanu dienā nopietns un gatavs darbam opozīcijā

Sabiedrība
2009. gada 6. jūnijā 14:14 2009. gada 6. jūnijā 14:14
 
Kaspars Upacieris jeb Ufo vēlēšanu dienā pēc balsošanas bija noskaņots nopietni, atzīstot, lai arī īpaši nekāro pēc pašvaldību deputāta krēsla, viņa pārstāvētais politiskais spēks "Apvienība iedzīvotāji" ir gatavs darbam opozīcijā.

"Viens posms ir beidzies, tagad jau īstais darbs tikai sāksies," aģentūrai BNS pēc tam, kad bija nodevis savu balsi vēlēšanās, sacīja Upacieris, kurš arī kandidē uz Ikšķiles domnieka vietu. Viņš gan teica, ka, visticamāk, ja viņa pārstāvētajam politiskajam spēkam veiksies, būs jāstrādā opozīcijā, jo patlaban ne ar vienu citu partiju iespēju sadarboties neesot.

"Neredzu, ar ko pozīcijā varētu sadarboties. Tur jau atkal tie paši vēži citās kulītēs," deputāta kandidāts klāstīja, piebilstot gan, ka arī opozīcijā darba lauks paveras plašs - "jāpieskata, kas notiek" un jāinformē par to iedzīvotāji.

Atsevišķu konkurentu vērtējumā Ufo gan neieslīga, vien pastāstīja: "Nekā nevērtēju. Man liekas dīvaini, ka, ja grib kaut ko mainīt savā novadā, stājas lielajās partijās." Viņaprāt, pašvaldībā jācīnās par saimnieciskās dzīves uzlabošanu un sakārtošanu, nevis politiskiem mērķiem, kādi neapšaubāmi ir lielajām partijām.

"Kāpēc kādam jākalpo?" Upacieris pauda, norādot arī, ka daudzi no līdzšinējiem Ikšķiles domniekiem šajās vēlēšanās vien nomainījuši partiju. Viņaprāt, dīvaini ir arī tas, ka citas partijas aktīvi neinteresējas par vēlēšanu norisi, bet viņa pārstāvētās partijas biedri aktīvi darbojas kā novērotāji jau kopš iecirkņu atvēršanas.

"Tas liek domāt, ka viss jau sarunāts, vienošanās notikusi," Upacieris minēja.

Viņa kolēģi jau esot konstatējuši arī vairākus pārkāpumus, piemēram, dienu pirms vēlēšanām vienā no iecirkņiem trūcis partiju programmu. "Vai tas kaut ko maina vai nemaina, nezinu, bet tas ir tā jocīgi," Upacieris paskaidroja.

Ufo arī uzsvēra, ka patiesībā nemaz īpaši nealkst strādāt ikdienas domes deputāta darbu, bet saviem partijas biedriem un iedzīvotājiem šoreiz vēlējies būt vairāk kā iedvesmotājs - tādēļ arī vēlēšanu sarakstā viņš ir ar pēdējo, 18., numuru.

BNS 

Citi šobrīd lasa

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
FOTO, VIDEO: ļaudis apmeklē un izklaidējas Muzeju nakts pasākumos
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Pievienot komentāru